Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Η εξομολόγηση της Ασημίνας στον Μπολέτση που κανείς δεν περίμενε - «Μπορεί να μην ήμασταν κοντά αλλά θα στο πω...»

Συγκινεί μετά τον νέο του τραυματισμό

26 Μαΐου 2024 10:18
Survivor 2024: Η εξομολόγηση της Ασημίνας στον Μπολέτση που κανείς δεν περίμενε - «Μπορεί να μην ήμασταν κοντά αλλά θα στο πω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πράγματα δείχνουν να είναι αρκετά δύσκολα στο Survivor για τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε στον αριστερό του ώμο και δεν είναι απίθανο να τον δούμε να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου λοιπόν, βλέποντας τι έχει συμβεί και βλέποντας επίσης και τον σημερινό (26/5) δεύτερο τραυματισμό του, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να στηρίξει τον παίκτη της Μπλε ομάδας, παρόλο που ήταν αντίπαλοι και πολλές φορές είχαν τσακωθεί μέσα στο παιχνίδι.

Survivor 2024: Η υποστήριξη της Ασημίνας στον Φάνη Μπολέτση

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας ανέφερε πως φέτος οι τραυματισμοί στέρησαν σε πολλούς την συνέχεια τους στο Survivor, καθώς αναγκαστικά έπρεπε να αποχωρήσουν και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, τους είπε να κρατήσει γερά καθώς είναι πολύ καλός παίκτης.

«Μπορεί να μην ήμασταν κοντά αλλά δεν μπορώ να μην το πω! Κράτα γερά γιατί το αξίζεις είσαι παικταράς. Οι τραυματισμοί φέτος στέρησαν σε πολλούς την συνέχεια τους στο παιχνίδι. Ξέρω ότι κρίθηκα πολύ για τον τραυματισμό μου ακόμα και από τον ίδιο αλλά δεν πειράζει δεν κρατάω κακία σε κανέναν... Εύχομαι να είναι καλά γιατί το αξίζει να βρίσκεσαι στον τελικό. Μην μασάς κράτα γερά», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο προφίλ της στο Instagram με φωτογραφία του Φάνη Μπολέτση.

Η υποστήριξη της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Φάνη Μπολέτση

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share