Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Αργύρης Αγγέλου: Το παραδέχτηκε 17 χρόνια μετά το Παρά Πέντε: «Δεν έχει αφεθεί περιθώριο να γίνει αυτή η συζήτηση…»

Έσπασε την σιωπή του

26 Μαΐου 2024 16:11
Αργύρης Αγγέλου: Το παραδέχτηκε 17 χρόνια μετά το Παρά Πέντε:  «Δεν έχει αφεθεί περιθώριο να γίνει αυτή η συζήτηση…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου, τον οποίο αγαπήσαμε ως Φώτη στη σειρά "Στο Παρά Πέντε".

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την αγαπημένη και επιτυχημένη σειρά.

Με την ευκαιρία, δείτε: Παράτησε την τηλεόραση και συνεχίζει δυναμικά στο θέατρο - Δείτε πως είναι σήμερα η Ελευθερία Ασλάνογλου, η δολοφονημένη φοιτήτρια του Πάρα Πέντε

Οι δηλώσεις του για το "Παρά Πέντε"

Αργύρης Αγγέλου: Το παραδέχτηκε 17 χρόνια μετά το Παρά Πέντε:

Ο ηθοποιός, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δούμε μελλοντικά remake της σειράς "Στο Παρά Πέντε".

Ο ίδιος απάντησε λέγοντας: "Όχι δεν θα δούμε κάποιο remake του "Παρά Πέντε”, έχει τελειώσει αυτό. Το λέμε συνέχεια αλλά δεν το ακούει κανείς (γέλια)".

Η συγκεκριμένη συζήτηση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, δεν έχει γίνει ποτέ: "Ποτέ. Δεν έχει αφεθεί περιθώριο για να γίνει αυτή η συζήτηση. Καταρχάς έχουν φύγει άνθρωποι από τη ζωή γιατί το "Παρά Πέντε" δεν ήμασταν μόνο οι πέντε. Έχει τελειώσει το κεφάλαιο αυτό, πάμε για άλλα".

Όπως μοιράστηκε στη συνέχεια, έχει ακόμα επαγγελματικά όνειρα να εκπληρώσει: "Θα είχα βαρεθεί, αν τα είχα πετύχει όλα. Δεν ξέρω τι θέλω, θέλω να υπάρχω σε αυτή τη δουλειά με τον τρόπο που έχω επιλέξει… Να μου δίνονται ευκαιρίες για να υπάρχω, να είμαι αξιοπρεπής, να κάνω διαφορετικά πράγματα, να κάνω ωραίες συνεργασίες να γνωρίζω καινούργιους συναδέλφους και να βρισκόμαστε πάνω στη σκηνή και να έχουμε κοινό στόχο".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share