Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Απόστολος Λύτρας: Μας «συστήνει» τη σύζυγό του – Η γνωριμία, η σχέση και τα παιδιά του

«Σε μία διαφωνία «κερδίζουν» η Σοφία και οι κόρες μου»

17 Ιουνίου 2024 15:20
Απόστολος Λύτρας: Μας «συστήνει» τη σύζυγό του – Η γνωριμία, η σχέση και τα παιδιά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης είχε δώσει στο πρόσφαρο παρελθόν ο Απόστολος Λύτρας στο Mega Καλημέρα.

Ο ποινικολόγος μας «σύστησε» τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και μαζί μίλησαν για τη σχέση τους.

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Προφανώς έπαιξε ρόλο το ότι είμαστε και οι δύο δικηγόροι. Δεν αργήσαμε να κάνουμε οικογένεια με ένα παιδί. Έχω δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο μου», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Από την πλευρά της η Σοφία Πολυζωγοπούλου εξομολογήθηκε για τον Απόστολο Λύτρα: «Είναι ένας άνθρωπος ευφυής και ευαίσθητος, εξαιρετικός σύζυγος και κάλος μπαμπάς. Διαφωνούμε για άπλα και καθημερινά πράγματα και είναι μαραθώνιες οι συζητήσεις μας».

Δείτε το video στο Athensmagazine.gr:

«Σε μία διαφωνία «κερδίζουν» η Σοφία και οι κόρες μου. Οι απόψεις μου είναι πιο συντηρητικές, η Σοφία βλέπει τα πράγματα πιο νορμάλ. Έλεγα στη σύζυγό μου ότι το πρώτο παιδί παίρνει το όνομα από την οικογένεια του άνδρα. Τελικά δώσαμε ‘ουδέτερο’ όνομα, Δανάη. Μέχρι και την ήμερα που παντρευόμουν είχα πολύ άγχος για το πώς θα το αντιμετωπίσουν οι κόρες μου από τον προηγούμενο γάμο τη Σοφία» δήλωσε στη συνέχεια ο Απόστολος Λύτρας και κατέληξε αναφορικά με τα παιδιά του:

«Τα όνειρά μου τα συνδέω και με τα παιδιά μου, έχω παραμερίσει κάποια θέματα που με αφορούν. Η μεγάλη μου κόρη δίνει πανελλήνιες για να περάσει νομική, η μικρή είναι ηθοποιός και σε πρακτορείο μοντέλων».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share