Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Survivor 2024 spoiler: Τέζα τα φαβορί! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από την Acun Media

17 Ιουνίου 2024 10:42
Survivor 2024 spoiler: Τέζα τα φαβορί! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που θα κερδίσει το μεγαλύτερο έπαθλο της χρονιάς στο Survivor 2024 και συγκεκριμένα το αυτοκίνητο;

Το Survivor 2024 έχει μπει στη τελική του ευθεία και μαζί του και τα τρομερά έπαθλα. Μπορεί στο Survivor τώρα να βλέπουμε πέντε παίκτες ωστόσο μέσα στην εβδομάδα, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό, θα δούμε και την Δώρα Νικολή να αποχωρεί, αφού είναι η παίκτρια που θα χάσει στην μονομαχία της αποχώρησης, αυτή την εβδομάδα.

Επομένως η τελική τετράδα του Survivor θα είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα. Και αυτοί οι τέσσερις, πέρα από το έπαθλο των 100.000 ευρώ του μεγάλου νικητή, θα διεκδικήσουν και το τρομερό έπαθλο, αυτό του αυτοκινήτου.

Πριν από λίγες μέρες σας είχαμε αποκαλύψει τι θα συμβεί μ' αυτό το έπαθλο και σήμερα σας έχουμε ακόμα πιο αναλυτικά ρεπορτάζ, απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο και τα γυρίσματα του Survivor 2024.

Survivor 2024 spoiler: Τέζα τα φαβορί! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο!

Survivor 2024 spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης που κερδίζει το έπαθλο με το υπερπολυτελές αυτοκίνητο;

Τα πρώτα spoilers σχετικά με τον νικητή του επάθλου για το αυτοκίνητο στο Survivor 2024 έχουν κυκλοφορήσει. Αρχικά να αποκαλύψουμε πως το έπαθλο θα κριθεί σε ερωτήσεις και όχι σε αγώνισμα, για να είναι δίκαιο για όλους.

Συγκεκριμένα θα διεξαχθεί όπως ακριβώς είναι γίνει στο πρώτο Survivor, εκείνο του 2017, όπου μεγάλος νικητής ήξταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Οι τέσσερις παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor, δηλαδή ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα θα απαντήσουν σε ίδιες ερωτήσεις που έχουν γίνει και στις μητέρες τους και όποιος δώσει τις περισσότερες σωστές θα είναι και ο μεγάλος νικητής. Για παράδειγμα ποιο είναι το αγαπημένο τους φαγητό, ποιο το χόμπι τους και λοιπά.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί στο 100%, έχουμε μεγάλη έκπληξη και νικητή του σούπερ επάθλου τον Ντάνιελ Νούρκα.

Survivor 2024 spoiler: Τέζα τα φαβορί! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share