Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη από τον Λευτέρη Πανταζή: «Από την κούραση και την αϋπνία έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό και έχασα τη φωνή μου»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει

7 Μαΐου 2024 15:30
Αποκάλυψη από τον Λευτέρη Πανταζή: «Από την κούραση και την αϋπνία έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό και έχασα τη φωνή μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, στην οποία ήταν καλεσμένος και μίλησε μεταξύ άλλων για τις εμπειρίες της ζωής του και τις δυσκολίες που έχει βιώσει για να αντεπεξέλθει οικονομικά, αλλά και για την κόρη του Κόνι Μεταξά.

Δείτε επίσης: Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Αρχικά, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, αρκεί να είναι τίμια.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες την περιπέτεια της υγείας του και είπε: «Κάποια στιγμή, από την κούραση και από την αυπνία και που έτρεχα παντού, έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό, έχασα τη φωνή μου και στον δρόμο που πήγαινα στο νοσοκομείο έλεγα “Παναγία μου, πώς θα ζήσουν τα αδέρφια μου και οι φίλοι μου, τώρα που τους βοηθάω;”. Δεν σκέφτηκα ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ. Είμαι τρελός, δεν είμαι καλά»!

Πρόσθεσε ότι πέρασε διάφορα πράγματα στη ζωή του για να ξέρει τι είναι: «Πήγα και στο καζίνο, πήγα και σε μια λέσχη, μου έδωσαν και δοκίμασα και άλλα πράγματα που υπάρχουν παντού και είδα ότι εμένα μου αρέσει να τραγουδάω, μου αρέσει η οικογένεια, οι φίλοι μου, τα ταξίδια, δεν μου αρέσει να καπνίζω, να πίνω, να παίρνω ναρκωτικά. Δεν είμαι άγιος, άνθρωπος είμαι, θέλω να είμαι με την παρέα μου, με την κοπέλα μου, με τους φίλους μου, πράγματα απλά που σε γεμίζουν. Να γράφω τραγούδια. Έχω συρθεί στο πάτωμα πάρα πολλές φορές, αλλά κρύβομαι, πονάω μόνος μου».

Δείτε όλη την συνέντευξη:

«Στην καραντίνα γνώρισα το παιδί μου - Εκεί τσακωθήκαμε και τα ξαναβρήκαμε»

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, όταν η κόρη του και ο σύζυγός της, Μάριος Καπότσης, αποφάσισαν να μετακομίσουν στο σπίτι του.

«Η κόρη μου και ο γαμπρός μου ήρθαν και μείναμε μαζί στο σπίτι. Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί άρχισα να ζω το παιδί μου με τις συνήθειες του γιατί μεγάλωσε με τη μαμά του, εγώ όλο έλειπα. Η σχέση μας το Σαββατοκύριακο ήταν που πετούσε την τσάντα της και πήγαινε στους φίλους της», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ενώ πρόσθεσε: «Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί τσακωθήκαμε, εκεί χορέψαμε μαζί, εκεί κλάψαμε, μου θύμωσε και τα ξαναβρήκαμε. Δίνω τα πάντα για αυτό το παιδί, σαν να χρώσταγα στον εαυτό μου να δώσω πράγματα που δεν μπορούσα να δώσω γιατί έλειπα συνέχεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share