Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα 1.000.000 το επεισόδιο, στις Τρεις Χάριτες κάναμε ό,τι μας κατέβαινε στο κεφάλι, αγαπημένος μου ρόλος η Μαντάμ Σουσού»

Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μεγάλης ηθοποιού

5 Μαΐου 2024 13:53
Άννα Παναγιωτοπούλου: «Στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα 1.000.000 το επεισόδιο, στις Τρεις Χάριτες κάναμε ό,τι μας κατέβαινε στο κεφάλι, αγαπημένος μου ρόλος η Μαντάμ Σουσού»
Από Εύη Κουρίδου

Πανελλήνια θλίψη έχει σκορπίσει από χθες Μ. Σάββατο (4/5) ο θάνατος της Άννας Παναγιωτοπούλου, από την οποία κρατάμε παρακαταθήκη όλες τις μεγάλες τις ερμηνείες.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, είχε αποκαλύψει το υπέρογκο ποσό που έπαιρνε από κάθε επεισόδιο στο Ντόλτσε Βίτα αλλά και διάφορες άλλες άγνωστες λεπτομέρειες από τους ρόλους της.

Για τους γονείς της, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε υπογραμμίσει: «Η σχέση που με έχει στενοχωρήσει ήταν αυτής της μητέρας μου και του πατέρα μου, γιατί χώρισαν άσχημα. Η μάνα μου υπέφερε πάρα πολύ και αυτό το πράγμα με έκανε να φοβάμαι τις σχέσεις και να δεθώ. Κάποια στιγμή έφυγε ο πατέρας μου και πήγε στην Κρήτη. Χάθηκε. Παντρεύτηκε εκεί. Τον είδα όταν πήγα για τον γάμο ενός φίλου μου…».

Για τον γιο της, είχε επισημάνει: «Όταν πήγαινε σχολείο, έκανα τη "Μαντάμ Σουσού" στην τηλεόραση -τεράστια επιτυχία μου- και μου απαγόρευε να πηγαίνω να τον παίρνω από το σχολείο. Οι περισσότεροι συμμαθητές του δε γνώριζαν ποια είναι η μαμά του».

Σχετικά με τον ρόλο στη Μαντάμ Σουσού, η Άννα Παπαγιωτοπούλου είχε σημειώσει: «Αγαπημένος μου ρόλος στην τηλεόραση ήταν της Μαντάμ Σουσού μακράν. Εγώ τη λάτρευα από το βιβλίο, είχα έρωτα και όταν μου την πρότεινα, είπα "Χριστέ μου σε ευχαριστώ"».

Δείτε επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου: «Μια γυναίκα φεύγει» - Η Χριστίνα Μαρκάτου του θρυλικού «Ντόλτσε Βίτα» πέρασε στην ιστορία

Όσον αφορά το Ντόλτσε Βίτα, είχε αναφέρει ότι «από την τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, αυτή ήταν η συμφωνία. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν κιόλας».

Για τη Μίνα Αδαμάκη, είχε αποκαλύψει: «Στις Τρεις Χάριτες κάναμε ό,τι μας κατέβαινε στο κεφάλι. Η Μίνα Αδαμάκη ήθελε να κάνει την πιο μικρή πάντα. Εν τω μεταξύ, είναι πιο μεγάλη από όλες μας. “Εγώ θα κάνω την πιο μικρή”. “Ναι Μίνα μου, εσύ θα κάνεις την πιο μικρή”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share