Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

«Έχει τρύπιες τσέπες, δεν τα πάει καλά με τα οικονομικά» - Έτσι ξεμένει από λεφτά ο Χριστόφος Παπακαλιάτης (video)

«Είναι προσγειωμένος, δεν έχει πηδήξει το καλάμι»

8 Φεβρουαρίου 2024 18:03
«Έχει τρύπιες τσέπες, δεν τα πάει καλά με τα οικονομικά» - Έτσι ξεμένει από λεφτά ο Χριστόφος Παπακαλιάτης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συνέντευξη έδωσε ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο «Creta TV», μιλώντας για τον γιο του και την καλλιτεχνική του πορεία. Ο κ. Μανώλης Παπακαλιάτης περιέγραψε τη στιγμή που του ανακοίνωσε πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ σχολίασε και τα οικονομικά του γιου του.

«Θυμάμαι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά ή σχεδόν επαγγελματικά με την τέχνη. Αρχικά, ήταν κολλημένος με το θέατρο της σχολής του Μωραΐτη, αλλά εγώ είχα άλλα όνειρα. Θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σπουδάσει οικονομικά, για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και να μάθει 5 πράγματα. Είχαμε πάει μαζί στη Βοστώνη, αλλά αυτός με κορόιδευε… Τότε έπαιζε τους “Μήτσους” και όταν είδε ότι αυτό προχωράει μου λέει “ρε μπαμπά, αν θα φύγω τώρα και χαθώ 4-5 χρόνια από το προσκήνιο, θα χαθώ. Οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα οικονομικά, τα οποία ούτως ή άλλως δεν τα πολύ πάω καλά”. Ο Χριστόφορος έχει τρύπιες τσέπες, δεν τα πάει καλά. Οπότε, τότε ξεκίνησε την καριέρα του», αποκάλυψε αρχικά ο Μανώλης Παπακαλιάτης.

Δείτε ακόμα: Maestro: «Βόμβα» από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - «Κανείς μας δεν έβγαλε τρελά χρήματα»

«Για όλα τα παιδιά μου είμαι υπερήφανος. Έχουν βγει καλά παιδιά. Εντάξει, ο Χριστόφορος, έχοντας αυτή τη δημοσιότητα, θεωρώ ότι είναι κι αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί, προσγειωμένος. Δεν έχει πηδήξει το καλάμι κι ένας πατέρας με τη σταδιοδρομία του Χριστόφορου, δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Τα χέρια αυτά είναι 96 χρονών και...»: Η τρυφερή ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την γιαγιά του που «έλιωσε» καρδιές

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και όχι μόνο.

Με την ευκαιρία, δείτε ποιοί ηθοποιοί μπαίνουν στον δεύτερο κύκλο του «Maestro».

Εκτός από ηθοποιός είναι και σεναριογράφος και μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε πριν από έναν χρόνο με το Maestro.

Και όσο περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν της σειράς που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ανέβασε την πιο όμορφη φωτογραφία με τη γιαγιά του.

Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγες ώρες πριν την εκπνοή του χρόνου ανέβασε μια φωτογραφία με τη γιαγιά του.

Μια φωτογραφία στη οποία τα χέρια του κρατούν τα χέρια της και είναι η πιο όμορφη.

«Τα χέρια αυτά είναι 96 χρόνων και ακόμα χαϊδεύουν και παίρνουν αγκαλιά.

Είναι σπάνιο το ξέρω, αλλά μου λένε ιστορίες από την Αθήνα του ’30 του ’40,την Αφρική του ’50, του ’60 και του ’70 και μετά πίσω πάλι στην Αθήνα των 80ς και τα καλοκαίρια στο σπίτι στους Παξούς.

Κάθε τέλος του χρόνου η γιαγιά μου, μου λέει τις ίδιες ιστορίες που όμως κάθε χρόνο έχουν και μια άλλη σημασία. Έχουν ζωή, αξία και πολλή αγάπη. Καλή χρονιά!», έγραφε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share