Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

«Τύχη βουνό» για την Κάτια Ζυγούλη: Εξομολόγηση ψυχής από Σάκη Ρουβά - «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα...» (photo)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017

17 Ιουνίου 2022 10:30
«Τύχη βουνό» για την Κάτια Ζυγούλη: Εξομολόγηση ψυχής από Σάκη Ρουβά - «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αν και παντρεύτηκαν μόλις πριν πέντε χρόνια, οι δυο τους είναι μαζί πολύ περισσότερο καιρό.

Έχοντας απεριόριστη αγάπη για τη μητέρα των παιδιών του, ο γνωστός τραγουδιστής είχε προβεί σε μια ερωτική εξομολόγηση προς το πρόσωπο της Κάτιας Ζυγούλη με αφορμή την επέτειό τους πριν δύο χρόνια.

Δείτε επίσης: Σάκης Ρουβάς: Εκείνος Κερκυραίος και η Κάτια Ζυγούλη... - Αυτή είναι η καταγωγή της!

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά!», είχε γράψει στον τοίχο του στο Facebook ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε την ανάρτησή του:

Εξομολόγηση Ρουβά για Ζυγούλη

Τον έφαγε η ζήλια τον Σάκη - Αυτός είναι ο άνδρας που έκανε τον Ρουβά να "τρέμει"

Λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τον Σάκη Ρουβά, η Κάτια Ζυγούλη διατηρούσε δεσμό με έναν πανέμορφο άνδρα, επίσης μοντέλο, τον Μάνο Πανταζή. Οι δύο τους ήταν ένα πανέμορφο ζευγάρι και μπορούμε να πάμε, ότι είναι ο άνδρας που θα μπορούσε να κάνει τον Σάκη Ρουβά να τρέμει. Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκλονιστική αποκάλυψη της Κάτιας Ζυγούλη.

Η όμορφη Κάτια Ζυγούλη που ήταν ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της χώρας μας είχε φωτογραφηθεί το 1999 με τον τότε σύντροφό της, Μάνο Πανταζή για τις ανάγκες του περιοδικού Down Town.

Oσο για τον Μάνο Πανταζή και εκείνος με τη σειρά του έχει αφήσει ιστορία στο ελληνικό μόντελινγκ και μαζί με τον Φώτη Γιαννιώτη ήταν το αχτύπητο δίδυμο της ελληνικής μόδας τη δεκαετία του '90.

Το εξώφυλλο λοιπόν του Down Town με πρωταγωνιστές την Κάτια Ζυγούλη και τον Μάνο Πανταζή, το καλοκαίρι του 1999, είχε κάνει αίσθηση για τους προφανείς λόγους.

Τον έφαγε η ζήλια τον Σάκη - Αυτός είναι ο άνδρας που έκανε τον Ρουβά να

Τα δύο διάσημα μοντέλα είχαν μιλήσει στο περιοδικό για τη σχέση τους που είχε ξεκινήσει το 1997, με την Κάτια Ζυγούλη να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις στην αγκαλιά σου έναν όμορφο άντρα, όπως είναι ο Μάνος».

Στο εξώφυλλο βλέπουμε την ανερχόμενη τότε Κάτια Ζυγούλη με κόκκινα μαλλιά σε ηλικία 21 ετών να αγκαλιάζει τον 25χρονο Μάνο Πανταζή και το περιοδικό να σημειώνει: «Το πιο όμορφο ζευγάρι».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δύο χρόνια πριν από την φωτογράφιση στο γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, δηλαδή το 1997, η 19χρονη τότε Kάτια Ζυγούλη είχε στεφθεί πρώτη Ελληνίδα Playmate, στον διαγωνισμό που είχε διοργανώσει το STAR με παρουσιαστές την Κατερίνα Γιατζόγλου και τον Φίλιππο Σοφιανό.

Σήμερα, και οι δύο ζουν ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά τους. Η Κάτια Ζυγούλη είναι παντρεμένη με τον Σάκη Ρουβά και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, ενώ ο Μάνος Πανταζής είναι παντρεμένος με την Αργυρώ Παντελεάκη και έχουν δύο παιδιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share