Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Κράξιμο» Ισμήνης Καλέση για Ρένα Βλαχοπούλου: «Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα της…»

«Δεν ήταν άνθρωπος...»

24 Μαΐου 2024 22:14
«Κράξιμο» Ισμήνης Καλέση για Ρένα Βλαχοπούλου: «Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα της…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Ισμήνη Καλέση, το απόγευμα της Παρασκευής (24/5). Η ίδια μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ για όλους για για όλα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε στο μακρινό παρελθόν με την αείμνηστη συνάδελφο της, Ρένα Βλαχοπούλου.

Δείτε επίσης: Σφιχτοχέρα η Ρένα Βλαχοπούλου: «Μετρούσε κάθε μέρα τα λεφτά της, απέλυσε μία υπηρέτρια γιατί νόμιζε ότι της έκλεψε ένα χιλιάρικο»

Η ίδια είπε πως «είναι αδιάφορο να παίζεις δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου. Δεν ήταν άνθρωπος. Είχε ένα γυαλί εδώ μπροστά, το χτύπαγες, τοκ τοκ αλλά δεν άκουγε τίποτα. Κανένας. Ξανά τοκ τοκ, «δεν είναι κανείς, φύγαμε». Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακή. Την ταινία την έκανε και κοίταζε τον εαυτό της, πολύ. Δεν είχε όμως επαφή με τα υπόλοιπα».

«Ενώ στην «Γκαρσονιέρα για 10″ που ήταν ο Ντίμης Δαδήρας, ο αείμνηστος υπέροχος σκηνοθέτης και ο Χρόνης Εξαρχάκος, εκεί είχαμε επικοινωνία και γι’ αυτό η ταινία είχε τέτοια επιτυχία. Γιατί εμείς, πριν γυρίσουμε τη σκηνή, πεθαίναμε στα γέλια μεταξύ μας! Και γω παρότι ήμουν μικρό και άπειρο, ποτέ δεν είχα καταλάβει ότι αυτή η απειρία ήταν σε βάρος των σχέσεων μου με τους συναδέλφους μου».

«Δεν έχω παίξει με πολλούς παλιούς, πρόλαβα όμως την Ρένα Βλαχοπούλου στο «Έξω η Ελλάδα από το Κιάτο» στο θέατρο. Με τον Γιάννη Γκιωνάκη επίσης, που ήταν υπέροχος με μένα, κάναμε και ταινία και θέατρο. Είναι απογοητευτικό όμως να συναντάς θρύλους και να μην ανταποκρίνονται καμιά φορά σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Εγώ με την Βλαχοπούλου είχα απογοητευθεί» πρόσθεσε η Ισμήνη Καλέση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share