Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Το απόλυτο σοκ για τον Γιώργο Παπαδάκη: Κινδύνεψε να πνιγεί μαζί με τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους

Το είχε αποκαλύψει πριν 4 χρόνια

13 Ιουνίου 2022 14:01
Το απόλυτο σοκ για τον Γιώργο Παπαδάκη: Κινδύνεψε να πνιγεί μαζί με τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σόκαρε το κοινό του ο Γιώργος Παπαδάκης όταν, με αφορμή τον κυκλώνα «Ζορμπά» το 2018, περιέγραφε πως κινδύνεψε να πνιγεί από πλημμύρα!

Ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του Τίνα Παπαδέλλη, σώθηκαν κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή όταν πριν από αρκετά χρόνια, το νερό μπήκε στο σπίτι τους.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορείς να έχεις αυτή την περιουσία...» - «Κάρφωσε» τον Γιώργο Τράγκα ο Γιώργος Παπαδάκης

Παπαδάκης Παπαδέλλη πνιγμός

«Το έχω ζήσει. Όταν με ξύπνησε ο Μάκης Κουρής και να είναι καλά. Ο Μάκης έμενε στο πάνω σπίτι και στο κάτω εγώ. Όταν με ξύπνησε χτυπώντας δυνατά την πόρτα και κατέβηκα από το κρεβάτι το νερό μου έφτανε μέχρι το γόνατο μέσα στο σπίτι με κλειστές τις πόρτες. Όταν άνοιξα την πόρτα το νερό έπεσε πάνω μας και ίσα που πρόλαβα να πάρω αγκαλιά τη γυναίκα μου και να τη βγάλω έξω και το σπίτι γέμισε νερό. Μέσα σε δύο λεπτά είχε φτάσει σε ύψος 1.80, το μέτρησα. Και πάντα τον καλό συνάδελφο, Μάκη Κουρή και τη γυναίκα του θα τους έχω πάντα στο μυαλό μου γιατί μου έσωσαν τη ζωής την κυριολεξία», εξομολογήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό.

«Ο πατέρας σου πλήρωσε για να...» - «Πάγωσε» ο Γιώργος Παπαδάκης με την αποκάλυψη του Φοίβου

Ο Φοίβος Παπαδάκης έχει το δικό του «βάρος» να κουβαλήσει, μαζί με το όνομα, ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη, με τον ίδιο να αναφέρεται σε περιστατικά, που οφείλονταν σε αυτό.

Μιλώντας για τον πατέρα του και το πως η επιτυχία του τελευταίο επηρέασε τη ζωή του, ο νεαρός δημοσιογράφος εξήγησε πως αντιλήφθηκε το πρόβλημα για πρώτη φορά στο σχολείο, από τον τρόπο που τον αντιμετώπιζαν τα άλλα παιδιά.

Ο Φοίβος Παπαδάκης για τον πατέρα του

«Μου έλεγαν “ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο”. Αυτό με ενόχλησε», αποκάλυψε ο τριαντάχρονος σήμερα Φοίβος, ο οποίος από μικρή ηλικία έμαθε ότι «κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν».

Όμως αυτό δε σήμαινε πως δεν αντιλαμβανόταν το βάρος του ονόματος που έφερε και ότι οι πράξεις του αντανακλούσαν πάνω στο πρόσωπο του πατέρα του.

Παρόλα αυτά, ο Φοίβος Παπαδάκης δεν θεωρεί ότι το τίμημα για την επιτυχία του πατέρα του ήταν ακριβό. Μέχρι σήμερα τον θαυμάζει, θεωρεί ότι είναι νούμερο ένα στη δουλειά του και τον θεωρεί «δάσκαλό» του στη δημοσιογραφία, απαντώντας και στο αν θα συνεργαστούν μαζί στην τηλεόραση.

«Ο πατέρας μου δεν άλλαξε με την επιτυχία. Παραμένει ο ίδιος απλός άνθρωπος, ένας λαϊκός άνθρωπος. Δεν του αρέσουν τα μεγαλεία, για τον εαυτό του δεν σπαταλάει λεφτά, δεν χρησιμοποίησε ποτέ το όνομά του για να έχει ιδιαίτερη μεταχείριση σε πράγματα και καταστάσεις» αποκάλυψε.

Και συμπλήρωσε: «Όπως το γνωρίζεις κι εσύ πολύ καλά, ο χώρος της δημοσιογραφίας, ξέρεις, μπορείς να βάλεις πολύ εύκολα το χέρι στο μέλι. Ο πατέρας μου δεν το έβαλε ποτέ. Οπότε πρώτα τον εκτιμάω σαν άνθρωπο και δεύτερον για αυτό που είναι σαν δημοσιογράφος που για εμένα είναι το μεγαλύτερό μου πρότυπο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share