Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

"Όταν αποκτάς ένα παιδί είναι...": Η "γυναίκα" του Νίκου Μουτσινά αποκαλύπτει

Ο δύσκολος χωρισμός!

17 Δεκεμβρίου 2021 07:22
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ματίνα Νικολάου είναι η «Βάνια», η τηλεοπτική περσόνα που βλέπουμε κάθε μεσημέρι στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στο ΣΚΑΙ.

Η ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη συνεργασία της με τον παρουσιαστή, την προσωπική της ζωή, το δύσκολο διαζύγιο, τη νέα της σχέση αλλά και την περίοδο που έπαιζε στο θέατρο έχοντας χάσει τον πατέρα της.

'Όταν αποκτάς ένα παιδί είναι...': Η 'γυναίκα' του Νίκου Μουτσινά αποκαλύπτει

Η αρχή της συνεργασίας με τον Μουτσινά

Η «Βάνια» ήταν αρχικά μία από τις ηρωίδες του θεατρικού έργου «Κοκομπλόκο», το οποίο έχει γράψει ο Μουτσινάς!

«Υπήρξαν στιγμές που χρειάστηκε να κάνω και άλλες δουλειές παράλληλα με το θέατρο γιατί όταν αποκτάς και ένα παιδί, είναι διαφορετικά, πρέπει να δουλέψεις. Έχω δουλέψει παράλληλα σ’ ένα καφέ. Δεν αρκούσε η δουλειά στο θέατρο, ο μισθός δεν ήταν επαρκής για να μεγαλώσει ένα παιδί».

Ακόμα, είπε πως η συνεργασία της με τον Μουτσινά, o οποίος δηλώνει τρελά ερωτευμένος, προέκυψε, πριν από αρκετά χρόνια, όταν εκείνη δεν είχε κλείσει κάποια δουλειά στο θέατρο και ο παρουσιαστής-ηθοποιός τής πρότεινε τη θέση της βοηθού σκηνοθέτη σε παράστασή του.

"Παράτησε" τον Νίκο Μουτσινά και πάει στο... Mega;

Ένα πρόσωπο - έκπληξη από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πάρει δική του εκπομπή στο Mega και θα φύγει από το Καλό Μεσημεράκι. Το Πρωινό έριξε μια τηλεοπτική "βόμβα" σήμερα το πρωί. Όπως αναφέρουν φήμες και δημοσιεύματα θέλουν την... διαβάστε περισσότερα για το συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά στο Youweekly.gr

«Είναι μια κούκλα...» - Ερωτευμένος ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς φάνηκε να «λιώνει» στη θέα μιας όμορφης γυναίκας και... να την ερωτεύεται, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ όμορφη, μια κούκλα».

Ο λόγος γίνεται για την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο αγαπημένος παρουσιαστής, όπως κάνει κάθε φορά στην εκπομπή του, σχολίασε διάφορες εμφανίσεις, μεταξύ αυτών και της γνωστής τραγουδίστριας, ενώ πρόσφατα δέχθηκε ένα ισχυρό σοκ.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι η κοπέλα ήταν εντυπωσιακή με ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα. Κάπως έτσι, ήταν πολύ λογικό να... ερωτευτεί μαζί της, όπως όλοι μας, ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share