Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Άγιον Όρος! - Δείτε τι ανέβασε ο νικητής του Survivor!

3 Σεπτεμβρίου 2017 14:28
Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Άγιον Όρος! - Δείτε τι ανέβασε ο νικητής του Survivor!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor είχε προκαλέσει πολλά σχόλια με τη στάση του να σταυροκοπιέται και να φιλά τα κομποσκοίνια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ελεονώρα Μελέτη! - Το «διαζύγιο»… λίγο πριν από τον γάμο! - Την πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα!

Για τον ίδιο, πάντως, είναι στάση ζωής η στενή σχέση με τη θρησκεία όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι πέρασε το Σαββατοκύριακο στη Μονή Σίμωνος Πέτρας στο Άγιο Όρος, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Youweekly.gr.

Ο «Ντάνος» πάντως δεν αποδείχθηκε πολύ συνεπής στο ραντεβού του με τον εκκλησιασμό καθώς ενώ η Θεία Λειτουργία της Κυριακής ξεκίνησε στις 5 τα ξημερώματα, όπως επιβάλει το τυπικό στην Αθωνική Πολιτεία, ο ίδιος εμφανίστηκε στον ιερό ναό με 2,5 ώρες καθυστέρηση, περίπου στις 7:30. Στη συνέχεια, βέβαια, ακολούθησε το τυπικό και έφαγε το γεύμα που σερβίρεται μετά τη Θεία Λειτουργία ενώ απόλαυσε και τον καφέ του μαζί με τους μοναχούς.

Όπως φάνηκε, πάντως, ο Αγγελόπουλος έχει φαν και ανάμεσα στους μοναχούς καθώς ήταν αρκετοί αυτοί που τον «κυνήγησαν» για μια selfie, με τον Ντάνο να μην τους χαλάει χατίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Πετρούπολη: Πέθανε η 18χρονη που ο πατέρας της επιχείρησε να στραγγαλίσει και να κάψει! (Video)

Ο μόνος που δεν τον αναγνώρισε ήταν ο ιερομόναχος της μονής Σίμωνος Πέτρας, πατήρ Ιωανίκειος, ο οποίος εναγωνίως ρωτούσε «πού πήγε ο… Σπαλιάρας»!

Ο Ντάνος με τον γνωστό επιχειρηματία του Αγίου Όρους Μανώλη Κουρεμέτη μετά το μεσημεριανό γεύμα που πήραν μαζί με τους μοναχούς.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share