Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Πράσινη» παράνοια για το 7ο: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν χαμό για ένα «μαγικό χαρτάκι» και γεμίζουν την Uber Arena στον τελικό!

Τρέλα για να «σπρώξουν» την ομάδα του Αταμάν να φέρουν την κούπα στο ΟΑΚΑ!

25 Μαΐου 2024 07:54
«Πράσινη» παράνοια για το 7ο: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν χαμό για ένα «μαγικό χαρτάκι» και γεμίζουν την Uber Arena στον τελικό!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναθηναϊκός, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, θα διεκδικήσει το 7ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο στον τελικό της Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο... χαμός είναι αδιανόητος για ένα εισιτήριο, με τους φίλους των «πρασίνων» να ψάχνουν ανάμεσα στους ηττημένους των δύο ημιτελικών του Final Four, οπαδούς του Ολυμπιακού και της Φενέρ δηλαδή, για ένα «μαγικό χαρτάκι».

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (26/5, 21:00) στην Uber Arena του Βερολίνου τη Ρεάλ Μαδρίτης, για πρώτη φορά στην Ιστορία του σε τελικό της Euroleague, με φόντο το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και με την εμφάνιση που είχε χθες (24/5), απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, έχει αυξήσει τις προσδοκίες του κόσμου του για το… ράψιμο του έβδομου αστεριού στην «πράσινη» φανέλα.

«Πράσινη» τρέλα στη γερμανική πρωτεύουσα

Στο Βερολίνο υπάρχουν πάρα πολλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο για το κλειστό και ήδη «ψάχνονται» με τους απογοητευμένους φίλους της Φενέρ και του Ολυμπιακού, που είδαν το όνειρό τους για διάκριση να ολοκληρώνεται χθες το βράδυ.

Υπάρχουν, μάλιστα, πληροφορίες ότι την Κυριακή (26/5) θα ταξιδέψουν κι άλλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από Αθήνα για Βερολίνο, με την προοπτική και την ελπίδα να βρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» και να μπουν στην Uber Arena, η οποία αναμένεται να… πρασινίσει. Υπενθυμίζεται ότι στην γερμανική πόλη βρίσκονται αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του «τριφυλλιού».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share