Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Επιμένουν ότι δεν αυτοκτόνησε οι γονείς της 17χρονης στην Κρήτη: «Έπεσε από 50 μέτρα αλλά δε βρέθηκε αίμα…» (video)

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της Νικολέτας - «Δεχόταν bullying στο σχολείο»

24 Μαΐου 2024 23:00
Επιμένουν ότι δεν αυτοκτόνησε οι γονείς της 17χρονης στην Κρήτη: «Έπεσε από 50 μέτρα αλλά δε βρέθηκε αίμα…» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 17χρονης μαθήτριας στην Κρήτη, που σκοτώθηκε πέφτοντας από γέφυρα. Τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου της παραμένουν ακόμα άγνωστα, καθώς οι Αρχές ερευνούν εάν προηγήθηκε κάποιο περιστατικό στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή ενώ οι γονείς της επιμένουν ότι δεν αυτοκτόνησε.

Το κορίτσι έμενε στην ευρύτερη περιοχή με την οικογένειά της, ετοιμαζόταν να δώσει εξετάσεις, ενώ είχε στόχο να σπουδάσει Κτηνιατρική στη Λευκορωσία, απ΄ όπου κατάγεται η μητέρα της.

Ο λόγος που η κοπέλα βρέθηκε στη γέφυρα παραμένει μυστήριο, καθώς το σπίτι της βρίσκεται από την άλλη πλευρά του δρόμου. Η γέφυρα απέχει 1,5 ώρα με τα πόδια από το χωριό ή 20 λεπτά από μονοπάτι στο βουνό.

«Έπεσε από 50 μέτρα και δεν υπάρχει αίμα» ξεσπούν οι γονείς της

Οι γονείς και η αδελφή της Νικολέτας θεωρούν ότι δεν αυτοκτόνησε και υποστηρίζουν ότι στο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της δε βρέθηκε αίμα.

«Είναι δυνατόν να πέφτει κάποιος από τα 50 μέτρα και να μην υπάρχει στο σημείο ούτε ίχνος αίματος;», διερωτήθηκαν στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», από το σημείο που βρέθηκε το άψυχο κορμί της κόρης τους.

«Μπορεί κάποιος να τη χτύπησε και να την έφερε εδώ με το αυτοκίνητο», υποστήριξε ο πατέρας της, αφήνοντας, έτσι, ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, με εκείνο της αυτοχειρίας να είναι το επικρατέστερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, μάρτυρας δήλωσε στην αστυνομία ότι είδε το κορίτσι μόνο του στη γέφυρα, λίγο πριν πέσει στο κενό.

«Η Νικολέτα δεχόταν bullying στο σχολείο»

Από την πλευρά της, η αδελφή της Νικολέτας είπε πως της είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν bullying στο σχολείο από μαθητές, αλλά και καθηγητές.

«Ξέρω πάρα πολλά για τη Νικολέτα, μιλούσαμε, μου τα έλεγε όλα. Μου είχε πει ότι είχε θέματα στο σχολείο με καθηγητές και κάποια παιδιά. Είχαν πάει εκδρομή στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν λεκτικό bullying στο σχολείο συνέχεια, μου το έλεγε. Φοβάμαι ότι μπορεί να της έκανε κακό κάποιος, να τη χτύπησε και να την έριξε στο γεφύρι» λέει η αδερφή της.

Λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή, η Νικολέτα βρισκόταν στο σχολείο και έδινε εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρέδωσε το γραπτό της και έφυγε νωρίτερα, χωρίς να δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποιο σημείωμα του θύματος. Ωστόσο, θα μπορούσε να είχε γράψει κάτι στο τελευταίο γραπτό της στο σχολείο, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει εξεταστεί.

Την ίδια ώρα αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δώσουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share