Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Επική στιγμή με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να «ντύνεται» δημοσιογράφος και να παίρνει δηλώσεις από τον αδερφό του! (video)

Μετά την τεράστια πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final 4 της Euroleague

24 Μαΐου 2024 23:20
Επική στιγμή με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να «ντύνεται» δημοσιογράφος και να παίρνει δηλώσεις από τον αδερφό του! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία επική στιγμή πρόσφεραν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο μετά την τεράστια πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final 4 της Euroleague.

Ενώ ο Κώστας πήγε για τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το ματς, απέναντί του δεν βρήκε τον δημοσιογράφο της Ευρωλίγκας αλλά τον αδερφό του, Γιάννη, ο οποίος του έκανε ερωτήσεις.

Οι δηλώσεις του Κώστα Αντετοκούνμπο στον αδερφό του

Έτσι, ο Κώστας μίλησε για την πολύ καλή άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρ, κρατώντας τους Τούρκους στους 57 πόντους, ενώ τελειώνοντας δανείστηκε την ατάκα του Κόμπε Μπράιαντ λέγοντας «job's not done».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Γιάννη:

«Ήμουν νευρικός. Ήμουν έτοιμος να παίξω. Η άμυνα καθόρισε το ματς. Η Φενερ είναι πολύ καλή ομάδα επιθετικά, βάζει αρκετούς πόντους, τους κρατήσαμε στους 57. Παίξαμε σκληρά άμυνα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να το πάρουμε και είμαστε έτοιμοι για τον τελικό και το επόμενο ματς. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share