Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα 3 καλύτερα εστιατόρια στο ανανεωμένο Μικρολίμανο

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

17 Μαρτίου 2024 07:17
Τα 3 καλύτερα εστιατόρια στο ανανεωμένο Μικρολίμανο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Μικρολίμανο άλλαξε πρόσωπο και επέστρεψε ανανεωμένο και ομορφότερο από ποτέ. Τα τραπεζοκαθίσματα μετακινήθηκαν σε νέο οριοθετημένο χώρο, τα πεζοδρόμια και τα πλακόστρωτα ανακατασκευάστηκαν και δημιουργήθηκε χώρος για περίπατο κατά μήκος του λιμανιού.

Σε αυτό το νέο ανανεωμένο Μικρολίμανο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς για να περπατήσεις κατά μήκος του λιμανιού και να απολαύσεις την θέα, θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι μακριά από την πόλη, σε κάποιο νησί των Κυκλάδων.

Μάλιστα, στο Μικρολίμανο θα βρεις μερικά εστιατόρια που αξίζει να επισκεφτείς, τόσο για το φαγητό τους και την θέα τους όσο για την την αισθητική και την εξυπηρέτησή τους.

Το Athensmagazine.gr σου παρουσιάζει 3 από τα καλύτερα εστιατόρια που θα βρεις στο Μικρολίμανο και αξίζει να επισκεφτείς.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 10 top πιτσαρίες της Αθήνας.

Vosporos

Ακτή Κουμουνδούρου 20

Τηλέφωνο: 21 0412 7324

Στον Vosporos θα απολαύσεις καλό κρέας, ανατολίτικους μεζέδες και αυθεντικές πολίτικες γεύσεις δίπλα στην θάλασσα.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο μαγαζί έχει υπέροχη αισθητική... με τα ξύλινα τραπέζια και τα πράσινα φυτά να μετατρέπουν τον χώρο σε ειδυλλιακό τοπίο και την θέα του Βόσπορου και της μαρίνας, η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο απολαυστική.

Ζέφυρος

Ακτή Κουμουνδούρου 48

Τηλέφωνο: 21 0417 5152

Στον Ζέφυρο θα απολαύσεις τα πιο νόστιμα ψάρια και θαλασσινά.

Το εστιατόριο αποτελείται από δύο όμορφα διακοσμημένους χώρους, έναν εσωτερικό με τα γήινα χρώματα, ζεστό φωτισμό και φινιστρίνια για παράθυρα όσο και έναν εξωτερικό με το deck πάνω στη θάλασσα.

 Τα 3 καλύτερα εστιατόρια στο ανανεωμένο Μικρολίμανο

Lollobrigida Italian All Day Experience

Ακτή Κουμουνδούρου 62

Τηλέφωνο: 21 1116 0419

Ένα ιταλικό εστιατόριο με menu που σε ταξιδεύει Ιταλία και διακόσμηση που σε μαγεύει.

Φυσικά, υπάρχουν πολλές επιλογές σε γνήσια Ιταλικά πιάτα, όπως ζυμαρικά, ριζότο και μπέργκερ με εκλεκτά υλικά, όπως και πεντανόστιμα γλυκά.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share