Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Survivor 5: Η ημερομηνία της πρεμιέρας! Αυτοί οι Διάσημοι ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο (Video)

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

14 Δεκεμβρίου 2021 12:48
Survivor 5: Η ημερομηνία της πρεμιέρας! Αυτοί οι Διάσημοι ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 26 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει τελικά το Survivor 2022 με την προβολή του πρώτου επεισοδίου στις 21:00 το βράδυ, σύμφωνα με τις πληροφορίες τουAplha και της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Οι παίκτες θα αναχωρήσουν μια εβδομάδα νωρίτερα για τον Άγιο Δομίνικο και τα ονόματα ακόμη και σήμερα δίνουν και παίρνουν. Ενώ, αυτή είναι η ομάδα των Μαχητών.

Αρχικά, σε αινιγματική ανάρτηση προχώρησε ο Νότης Χριστοδούλου που έγραψε σε στόρι του «Άσε μας που θα τρέχω στις ζούγκλες, δεν θα πάω πουθενά».

Από την άλλη στο Πρωινό μίλησε ο Γιάννης Βαρδής λέγοντας ότι δεν έχει κάνει καμία κουβέντα με την παραγωγή ενώ κατά την ίδια εκπομπή σε συμφωνία με το Survivor έχει έρθει ο Άγγελος Πουλής, παρκουρίστας, ηθοποιός, κασκανέρ σε ταινίες δράσης ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στο Λος Άντζελες.

Κατά το Open οι Διάσημοι που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο είναι: Βαλάντης, Απόστολος Ρουβάς, Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλιος Λεγάκης, Μυριέλλα Κουρεντή, Βρισηίδα Ανδριώτου, Αριστείδης Σοϊλέδης, Νότης Χριστοδούλου, Γιάννης Αεράκης και Άσπα Πρεντάρη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share