Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Survivor 2024 spoiler: Τραγική εξέλιξη! Αποβάλλεται ο Ντάνιελ Νούρκα;

Συναγερμός στη παραγωγή

15 Μαΐου 2024 13:20
Survivor 2024 spoiler: Τραγική εξέλιξη! Αποβάλλεται ο Ντάνιελ Νούρκα;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler: Σούσουρο στο Survivor 2024 για ακόμα μια μέρα με πρωταγωνιστή, αυτή την φορά, τον Ντάνιελ Νούρκα. Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό και παίκτη της μπλε ομάδας;

Μπορεί να έχουν αποχωρήσει πάρα πολλοί παίκτες οικειοθελώς και να έχει βγει εκτός προγραμματισμού η παραγωγή, ωστόσο συνέβη ένα γεγονός στο οποίο δεν γίνεται να κλείσει τα μάτια. Η αλήθεια είναι πως το γεγονός ότι έχουν φύγει τόσοι παίκτες, έχει κάνει όλους όσους έχουν απομείνει να κάνουν πραγματικά ότι γουστάρουν!

Κανόνες πλέον δεν υπάρχουν ή καλύτερα υπάρχουν μόνο για τα μάτια του κόσμου. Μόνο που αυτή την φορά τα μάτια του κόσμου έπιασαν ένα περιστατικό που η παραγωγή του Survivor οφείλει να το τιμωρήσει. Και οφείλει να το τιμωρήσει, διότι για ίδιο ακριβώς περιστατικό πέρσι είχαμε τρεις αποχωρήσεις παικτών. Της Κατερίνας Δαλάκας, της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Ηλία Γκότση.

Ποιο είναι το περιστατικό αυτό; Η παραγωγή έκανε την γκάφα να μην κόψει στο μοντάζ πλάνο που δείχνει ξεκάθαρο τον Ντάνιελ Νούρκα να καπνίζει. Δεν υπάρχει δικαιολογία, είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για στριφτό τσιγάρο.

Survivor 2024 spoiler: Τραγική εξέλιξη! Αποβάλλεται ο Ντάνιελ Νούρκα;

Survivor 2024 spoiler: Θα αποβληθεί τελικά ο Ντάνιελ Νούρκα;

Τι θα πράξει τελικά η παραγωγή; Θα αποβάλλει τον Ντάνιελ Νούρκα ή όχι; Προς το παρών κάνει τα στραβά μάτια και δεν έχει πάρει θέση προσπαθώντας να ξεχαστεί όλο αυτό. Όταν όμως πέρσι για τον ίδιο λόγο είχε πάρει ραγδαίες αποφάσεις φέτος δεν γίνεται να κλείσει τα μάτια.

Το φιάσκο στο Survivor 2024 συνεχίζεται, αφού οι μαζικές αποχωρήσεις έφεραν αυτές τις απαιτήσεις από τους παίκτες. Και πλέον κάνεις δεν μπορεί να τους πει και τίποτα. Θα αποχωρήσει τελικά ο παίκτης της μπλε ομάδας; Φυσικά και όχι. Η παραγωγή κάνει ότι δεν συνέβη κάτι και σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα μας βγάλει και τυφλούς. Απλά επειδή μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις μπορείτε να δείτε και παρακάτω και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας...

Survivor 2024 spoiler: Τραγική εξέλιξη! Αποβάλλεται ο Ντάνιελ Νούρκα;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share