Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξεχνά εύκολα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Όταν χαρακτήριζε «καραγκιοζιλίκια» τα ριάλιτι

«Η ιδεολογία δε μου επιτρέπει συμμετοχή στο Survivor» δήλωνε ο ηθοποιός

13 Δεκεμβρίου 2021 18:52
Ξεχνά εύκολα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Όταν χαρακτήριζε «καραγκιοζιλίκια» τα ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ένα από τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για το φετινό Survivor.

Μάλιστα, ο ηθοποιός εγκατέλειψε και τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε, προκειμένου να μπει στο ριάλιτι προκαλώντας την αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο νεαρός πάντως δεν είχε από πάντα θετική γνώμη για το Survivor

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέτρεξε σε παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος και θυμήθηκε ότι χαρακτήριζε τα ριάλιτι «καραγκιοζιλίκια» ενώ υποστήριζε ότι όλα αυτά πάνε κόντρα στην ιδεολογία του.

«Από το Survivor με έχουν προσεγγίσει δυο φορές. Έχω γελάσει και τις δυο φορές. Δεν τα κάνουμε αυτά τα καραγκιοζιλίκια, ευχαριστώ πάρα πολύ δε θα το κάνω» δήλωνε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στις 22 Οκτωβρίου του 2020.

Λίγους μήνες μετά, στις 12 Ιανουαρίου του 2021 είχε πει: «Μου έχουν ξανακάνει πρόταση και από το Nomads και από το Survivor και έχω πει κατηγορηματικά όχι. Μου έκαναν και για το φετινό. Είμαι άνθρωπος που η ιδεολογία μου δε μου το επιτρέπει να πάω σε ένα Survivor. Γενικά είμαι ενάντια στα ριάλιτι. Στο συγκεκριμένο δε μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν πως για ένα επώνυμο προϊόν τροφής θα πρέπει να νικήσω τον διπλανό μου, να τον ξεπεράσω και τελικά να πάρω το έπαθλο».

Τι μεσολάβησε και άλλαξε άποψη;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share