Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

«Φουλ του άσσου» από Λίτσα Πατέρα, Κώστα Λεφάκη και Άση Μπήλιου - Τύχη και χρήμα για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμη ζώδια!

Οι προβλέψεις των τριών κορυφαίων αστρολόγων

30 Σεπτεμβρίου 2023 21:16
«Φουλ του άσσου» από Λίτσα Πατέρα, Κώστα Λεφάκη και Άση Μπήλιου - Τύχη και χρήμα για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμη ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Μία ακόμη μέρα που οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι (Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου, Κώστας Λεφάκης) αναλύουν τα άστρα για τους 12 του ζωδιακού κύκλου. Αυτή τη φορά προβλέπουν μεγάλη οικονομική ανάταση για 3 ζώδια!

Δείτε επίσης: Τα πάνω κάτω στις ζωές τους: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσα Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

Προβλέψεις ζωδίων
Προβλέψεις ζωδίων

«Μπικικίνια» από Άντα Λεούση: «Βροχή» χρημάτων για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

«Μπικικίνια» προβλέπει η Άντα Λεούση, καθώς έρχεται «βροχή» χρημάτων για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια. Ενώ, αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που αγαπούν πολύ την οικογένεια.

ΚΡΙΟΣ: Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, δείξτε πειθαρχία. Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε με συγκέντρωση και περισυλλογή σε θέματα που θα αφορούν τις επενδύσεις σας. Οι συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα, σας δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας και μην κάνετε παράτολμες πράξεις. Εφαρμόστε ότι θεωρείτε πρωτοποριακό, χωρίς να χάνετε τις ευκαιρίες και τον αυτοέλεγχό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υπεραισιοδοξία επιτρέπεται μόνο σε ότι αφορά αισθηματικό και οικονομικό τομέα. Η στρατηγική που θα καταστρώσετε σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα, θα κάνουν θαύματα.

ΛΕΩΝ: Η ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους θα συνεχίζει στα ίδια επίπεδα. Δε θα ήταν κακό, να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι, ακόμα και αν δε σας δίνεται η δυνατότητα για πολλές ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η ώρα να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό σας τομέα. Τηρήστε πειθαρχία στο θέμα των οικονομικών σας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή.

ΖΥΓΟΣ: Η περίοδος αναζήτησης και αποφασιστικότητας που περνάτε, θα έχει αίσιο τέλος. Εάν εξαιρεθούν κάποιοι διαπληκτισμοί με οικογενειακά σας πρόσωπα, η κοινωνική σας ζωή βαίνει καλώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η οποιαδήποτε απόδραση από την καθημερινότητα θα ανανεώσει τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε τη δράση στα επαγγελματικά σας σχέδια, για να έχετε αποτελέσματα. Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ζητάτε, βάλτε τάξη στα συναισθήματά σας και γνωρίστε ανθρώπους που θα ανεβάζουν τη διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν παραμείνετε απόμακροι και αποστασιοποιημένοι, θα αντιμετωπίσετε κρίσεις ζηλοτυπίας. Προωθήστε τόσο τα εργασιακά σας σχέδια, όσο και τα προσωπικά σας, αφού τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με απόλυτη επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενισχύστε την επιθυμία σας να βρείτε μια σχέση που θα σας καλύπτει πλήρως και ένα σύντροφο που θα σας ταιριάζει σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στο χαρακτήρα σας.

ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε ακμαίες τις δυνάμεις σας και να είστε σε καλή ψυχολογική διάθεση ακόμη και στα δύσκολα. Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας, αλλά και τις συναλλαγές σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share