Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Αφροδίτη και Πανσέληνος φέρνουν ρευστό χρήμα γι' αυτά τα 2 ζώδια: Αν ανήκετε σ' αυτό ουρλιάξτε από χάρα λέει η Σμάρω Σωτηράκη

Εξαιρετικά νέα από τη Σμάρω Σωτηράκη

23 Μαΐου 2024 10:15
Αφροδίτη και Πανσέληνος φέρνουν ρευστό χρήμα γι' αυτά τα 2 ζώδια: Αν ανήκετε σ' αυτό ουρλιάξτε από χάρα λέει η Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 23 Μαΐου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους: Καινούργιες γνωριμίες, ανανεωτικές επαφές

Ο Δίας που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, διαίσθηση, κατανόηση, αποδοχή. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση, έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η φαντασία.

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 17 Ιουνίου, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία. Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και δικτύωση, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κοινωνικοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, ενδεχομένως να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές. Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις που θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις κατά συνέπεια και τις προσδοκίες.

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ρομαντικές διαθέσεις. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση, ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις.

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί το συναίσθημα με τη λογική. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share