Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

«Χρυσό» ντελίριο από Άση Μπήλιου: Πλούτος και τύχη για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

30 Σεπτεμβρίου 2023 07:07
«Χρυσό» ντελίριο από Άση Μπήλιου: Πλούτος και τύχη για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» ντελίριο προβλέπει σήμερα (30/9) η Άση Μπήλιου, καθώς «σκάνε» πλούτος και τύχη για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Κριού το Σάββατο και συνεχίζεται με κάποιο τρόπο η αίσθηση της προηγούμενης μέρας με την Πανσέληνο. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργητική και στις όψεις που σχηματίζει. Έτσι το μεσημέρι θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη στον Ζυγό, δημιουργώντας τάση για εκνευρισμό και πίεση στις σχέσεις κυρίως με το άλλο φύλο.

Το τρίγωνο με την Αφροδίτη το βράδυ του Σαββάτου βοηθά να νιώθουμε πιο ευχάριστα και να έχουμε χαρούμενες επαφές με τους άλλους. Πολύ αργά το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα, τα ξημερώματα της Κυριακής, θα σχηματίσει τη μόνη πιο απαιτητική όψη, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δημιουργεί συναισθηματική τρικυμία.

Η κυρίαρχη όψη όμως του Σαββάτου είναι το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στα ζώδια της γης που ελαφραίνει την ατμόσφαιρα, ενώ είναι η κατάλληλη όψη για να συζητήσουμε νέες ιδέες, να είμαστε πιο επινοητικοί, να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και γιατί όχι να προχωρήσουμε σε μια αγορά ίσως εξοπλισμού ή ηλεκτρονικών μέσων για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας.

Τα ξημερώματα της Κυριακής η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο δίνοντας έμφαση σε πρακτικά θέματα. Είναι μια μέρα για να εστιαστούμε στην οικογένεια μας, στο σπίτι και να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να διασκεδάσουμε. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο αυξάνει τον βαθμό της ευθύνης μας και αν έχουμε σημαντικές υποχρεώσεις να φέρουμε εις πέρας θα τα καταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share