Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

«Χρυσά λάφυρα» από Κώστα Λεφάκη: Αμέτρητα χρήματα για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

30 Σεπτεμβρίου 2023 11:01
«Χρυσά λάφυρα» από Κώστα Λεφάκη: Αμέτρητα χρήματα για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό: Συμπτώσεις που εξυπηρετούν και μετακινήσεις που διευκολύνονται. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, έρχονται «χρυσά λάφυρα», καθώς έρχονται αμέτρητα χρήματα για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Ένα ταξιδάκι θα σας έμενε αξέχαστο τώρα, ειδικά αν το συνδυάζατε και με μία όμορφη παρουσία δίπλα σας. Η δημιουργική σας ικανότητα μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις στην δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Καιρός είναι να χαλαρώσετε και να συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε κάποιες αποτιμήσεις των τελευταίων εξελίξεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καλή σας φήμη κινδυνεύει από τις περιστάσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στην δουλειά σας. Προσέξτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα θα φέρει ιδιαίτερες εντάσεις στην δουλειά σας, που θα πρέπει να διαχειριστείτε με δυναμισμό, αλλά χωρίς να καταφύγετε σε ανορθόδοξες κινήσεις.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

ΛΕΩΝ

Μία ιδιαίτερα αισιόδοξη στάση σας διακατέχει σήμερα. Πιθανόν να διαπραγματευτείτε κάποια σοβαρά θέματα, αλλά θα πρέπει να προνοήσετε για κάποιους αστάθμητους παράγοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φανείτε πιο προσεκτικοί στην διαχείρισή σας και στον μελλοντικό οικονομικό σας προγραμματισμό. Κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται ότι σας διαφεύγουν ακόμα.

ΖΥΓΟΣ

Εντάσεις φέρνει η μέρα που μπορεί να αφορούν μία ξαφνική μετακίνησή σας. Αν και το τοπίο προδιαγράφεται θετικό για σας, καλό θα ήταν να προσέξετε τις κινήσεις και τις μετακινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λίγη χαλάρωση δεν βλάπτει σήμερα. Προσπαθείτε να το ρίξετε λίγο έξω, καθώς η ερωτική σας ζωή υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις τώρα. Έχετε ανάγκη από λίγη διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένειά σας θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Προσπαθείτε να διακρίνετε τις επιπτώσεις που θα έχουν οι επαγγελματικές σας κινήσεις στην οικογενειακή σας ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ παραγωγική θεωρείται η περίοδος στην επαγγελματική σας ζωή. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενδιαφέρουν, αποφύγετε όμως οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονες επαφές με φιλικά άτομα, ξενύχτι και λίγο έρωτας είναι τα συστατικά της ημέρας. Αναζητείστε την αδελφή ψυχή. Σημαντική οικονομική επιτυχία έρχεται μέσα από παρασκηνιακές σας κινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάτι μπορεί να σας ταράξει στην δουλειά σας. Μία αλλαγή διάθεσης είναι πιθανή σήμερα. Μην κάνετε βιαστικές ενέργειες, και προσέξτε περισσότερο τα λόγια σας.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share