Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Κανένας ορός της αλήθειας: Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες

Καμία ειλικρίνεια μαζί τους

19 Ιουνίου 2022 15:25
Κανένας ορός της αλήθειας: Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς μας δεν θέλει να φαίνεται ψεύτης, αλλά δυστυχώς, και να θέλαμε, δεν γίνεται να λέμε πάντα αλήθεια. Διαφέρει όμως ο σκοπός. Τι λένε τα ζώδια γι' αυτό;

Δείτε επίσης: Ζώδια και μανάδες: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των μαμάδων ανάλογα με το ζώδιό τους! Δεν φαντάζεστε τι ισχύει για τον Σκόρπιο!

Άλλοι το κάνουν από ανασφάλεια, άλλοι για προσωπικό όφελος και άλλοι… για πλάκα. Σύμφωνα με την αστρολογία, ορισμένα ζώδια έχουν μεγαλύτερη έφεση στην παραποίηση της αλήθειας και άλλα μικρότερη.

ζώδια ψεύτες

Ποια ζώδια λένε τα περισσότερα ψέματα;

Ταύρος

Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, αγύριστα κεφάλια και μισούν τις αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλουν κάτι να γίνει ή να μην γίνει, θα προτιμήσουν και ψέματα να πουν και την αλήθεια να αλλοιώσουν αρκεί να γίνει το δικό τους. Απλά δεν θα είναι η πρώτη τους επιλογή το ψέμα και θα έχουν προσπαθήσει με άλλους τρόπους πρώτα να πείσουν τους άλλους. Όμως, αν δεν το καταφέρουν θα πουν και ψέματα, όχι όμως με τρόπο να βλάψουν τους άλλους ή τέλος πάντων δεν θα είναι αυτός ο σκοπός τους. Μπορεί να πουν ψέματα για να αποφύγουν περιττές συγκρούσεις ή να για να καλύψουν κάποια κουτσουκέλα που έκαναν, καθώς δεν τους αρέσει καθόλου να βρίσκονται στον τάκο και να απολογούνται. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσουν το ψέμα αν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν υλικά αγαθά.

Λέων

Λόγω της τεράστιας έπαρσης τους και του γεγονότος ότι θέλουν να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο, μπορεί όταν διηγούνται μια ιστορία που τους αφορά να υπερβάλουν λίγο στον λόγο τους για να προκαλέσουν έκπληξη και θαυμασμό στο κοινό τους. Θα ξεκινήσουν να περιγράψουν κάτι και ίσως στη συνέχεια να το τραβήξουν λίγο από τα μαλλιά για να διασφαλίσουν ότι τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους, ιδιαίτερα αν αισθανθούν ότι απειλούνται πως κάποιος άλλος κλέβει την παράσταση. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι Λέοντες είναι οι καλύτεροι αφηγητές όλων των εποχών.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι οι διπλωμάτες του ζωδιακού και υπό αυτή την έννοια θεωρούν ότι το ψέμα είναι αναγκαιότητα. Ο λόγος τους είναι παραπλανητικός, ο τρόπος τους γοητευτικός και τα ψέματά τους γίνονται τόσο πιστευτά που και ο Πινόκιο θα κοκκίνιζε από την ντροπή του. Δεν προδίδονται εύκολα και συντηρούν για μεγάλο διάστημα τα ψεύδη τους, έτσι τα θύματα τους δεν συνειδητοποιούν την αλήθεια μέχρι να είναι πολύ αργά… Οι Ζυγοί επιλέγουν το ψέμα έναντι της αλήθειας για πολλούς λόγους, όπως φερ’ ειπείν επειδή βαριούνται να μπουν σε μπελάδες ή γιατί δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των λαθών τους, να φανούν καλύτεροι από ότι είναι, να πάρουν αυτό που θέλουν, να μην πληγώσουν κάποιον. Έτσι, προτιμούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα, να πουν ένα παραμύθι, να κατηγορήσουν κάποιον άλλον, για να ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχύτερα. Βέβαια, η αναποφασιστικότητα που τους χαρακτηρίζει καθιστά δύσκολο για αυτούς να παρακολουθούν τα ψέματα τους με ακρίβεια, καθώς μπορεί να σκεφτούν και κάτι άλλο να συμπληρώσουν και να… εξελίξουν ένα ψέμα που έχουν ήδη πει. Όμως, κάθε ένα από αυτά είναι τόσο πιστευτό όσο και το προηγούμενο.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι επίσης ένα συναισθηματικό ζώδιο, το οποίο προβαίνει στο ψέμα για πολύ συγκεκριμένους σκοπούς. Μπορεί να φαίνεται αξιόπιστος και υπεύθυνος άνθρωπος, αλλά τα φαινόμενα, στην προκειμένη περίπτωση, απατούν. Είναι ικανός να ξεγελάσει, να κοροϊδέψει, να διαστρεβλώσει γεγονότα, μόνο και μόνο για να μην πάρει πάνω του καμία ευθύνη. Είναι ειδικός στο να διαχειρίζεται καταστάσεις και ανθρώπους και γι’ αυτό θέλει προσοχή όταν τον εμπιστεύεστε. Αναμφίβολα, δεν είναι και ο διάβολος προσωποποιημένος! Αισθάνεται τύψεις, απλώς η φυγοπονία και η ευθυνοφοβία του, τον κάνουν να αγαπά τις εύκολες λύσεις, δηλαδή…το ψέμα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share