Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Οι «ξερόλες» της παρέας: Τα 4 ζώδια που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα

Μην μπλέξεις σε σοβαρή κουβέντα μαζί τους... την έκατσες

11 Ιουνίου 2023 14:54
Οι «ξερόλες» της παρέας: Τα 4 ζώδια που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα
Από Ανθή Κουρεντζή

Μην μπλέξεις με αυτά τα 4 ζώδια σε σοβαρή συζήτηση … την έκατσες την βάρκα… γιατί;;; Θα σου κάνουν το κεφάλι καζάνι και θα θελήσουν να σε πείσουν ότι έχουν δίκιο σε όλα! Στο συγκεκριμένο άρθρο σου αναλύουμε ποιοι είναι οι «ξερόλες» του ζωδιακού και γιατί... Με την ευκαιρία, δείτε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πετρίδη.

ΚΡΙΟΣ

Οι αρχηγικές τάσεις του Κριού εκδηλώνονται από τα απλά καθημερινά πράγματα, μέχρι και τα πιο σύνθετα και στην προσπάθειά του να κρατά τα ηνία και να είναι ο πρώτος σε όλα, εκδηλώνει πολλές εγωιστικές τάσεις «ξερολίασης»! Εγώ ξέρω καλύτερα από εσένα … Εγώ θα σου πω πώς να το κάνεις… Εγώ μπορώ εσύ θα τα θαλασσώσεις … Ναι αυτές είναι μερικές από τις φράσεις που όπως και να το κάνεις, θα τις ακούσεις από το στοματάκι του Κριού, που βιάζεται να κυριαρχήσει και να έχει τα πρωτεία σε όλα!

ΛΕΩΝ

Εδώ έχουμε μία εγωπάθεια … πώς να το κάνουμε η αλήθεια να λέγεται! Ο Λέοντας είναι το ζώδιο που άνετα θα μπορούσε να πει «προσκυνήστε το είδωλο» και να το πιστεύει κιόλας…. Είναι αλήθεια ότι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και πολλές φορές σε συζητήσεις που κάνει, έχει έντονο αυτό το στοιχείο της έπαρσης, ότι τα ξέρει όλα, ότι είναι υπέροχος, είναι φανταστικός και κανείς δεν τον πιάνει … Δεν κάνει προσπάθεια για να υπερισχύσει ή για να περάσει τις απόψεις του, γιατί έχει την εσφαλμένη εντύπωση πως ούτως ή αλλιώς είναι πάνω από όλους και από όλα και κανείς δεν μπορεί να τον πιάσεις! Συμβουλή θα σου δώσω: Μην προσπαθήσεις να του αλλάξεις άποψη, έχει δίκιο σε όλα!

Οι «ξερόλες» της παρέας: Τα 4 ζώδια που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο φιλόσοφος του ζωδιακού ο Τοξότης, χάνεται σε κουβέντες δίχως τελειωμό και αναλύει όλες τις ιδέες του, επιδεικνύει όλες τις γνώσεις του και χάνεται μέσα στην υπερβολή του, αλλά δίνει και την εντύπωση ότι είναι ο άνθρωπος που θεωρεί ότι τα ξέρει όλα! Πράγματι, ο Τοξότης μόνιμα δοσμένος στις θεωρίες και στα πιστεύω του, προσπαθεί να επιβληθεί γιατί πιστεύει ότι τα ξέρει όλα καλύτερα από τους άλλους! Από το πολύ μπλα μπλά του, στο τέλος σε κουράζει, μπαϊλντίζεις και του λες … «Ναι εντάξει, δίκιο έχεις τώρα, το εξαντλήσαμε, πάμε παρακάτω»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εμπειρία 100 καρδιναλίων ανήκει στον Κρόνιο Αιγόκερω, ο οποίος από τα γεννοφάσκια του αισθάνεται ότι είναι ώριμος, φιλοσοφημένος, συγκροτημένος και έτοιμος να κυριαρχήσει τον κόσμο όλο! Πιστεύει ότι έχει το πιο κοφτερό μυαλό από όλο τον κόσμο, γιατί μπορεί και συνδυάζει την πρακτικότητα, την λογική, αλλά και την διπλωματία προκειμένου να πετύχει τους στόχους του! Το θέμα είναι όμως ότι σε συζητήσεις μαζί του, θα δεις ότι δεν είναι ανοιχτός σε άλλες απόψεις, άλλες ιδέες και θεωρίες και έχει την τάση να νομίζει ότι αυτός τα ξέρει όλα, καλύτερα από κάθε άλλον …

Οικονομική «αναστήλωση» για Ταύρους και 2 ακόμα ζωδια: Ποιούς θα επηρεάσει η νέα όψη του Ερμή στον Δίδυμο μέχρι τις 27/6

Ζώδια: Με καλοκαιρινή διάθεση καλωσορίζουμε τον Ερμή στους Διδύμους όπως θα δώσει αέρα στις επικοινωνίες μας ως 27/6. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, αλλά και του λόγου, του μυαλού και του πνεύματος. Είναι η αντιληπτική ικανότητα, η σκέψη, η νόηση, η μάθηση. Είναι οι πληροφορίες, οι ειδήσεις, αλλά και οι αποφάσεις. Δείχνει την εξυπνάδα, την ευφυία και φανερώνει τον τρόπο που κινούμαστε σε εγκεφαλικό επίπεδο. Ταυτόχρονα είναι ο πλανήτης του εμπορίου και των συναλλαγών. Επίσης στην δικαιοδοσία του ανήκουν η υγεία και η ιατρική, γι’ αυτό βλέπουμε το σύμβολο αυτό του Ερμή στους γιατρούς. Είναι τόσα πολλά τα χαρακτηριστικά του Ερμή που άνετα μπορεί να γραφτεί ολόκληρο βιβλίο. Για τους σπουδαίους συμβολισμούς που διαθέτει θεωρώ πως είναι ο σημαντικότερος πλανήτης όλων. Είναι κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου και συμβολίζεται από τον φτεροπόδαρο και αεικίνητο θεό Ερμή. Σύμβολο αιώνιας νεότητας και παρατεταμένης εφηβείας.

Ο Ερμής στους Διδύμους βρίσκεται σε κυριαρχία και είναι ένας Ερμής έξυπνος, επικοινωνιακός και πολύ καταφερτζής. Του αρέσει η γνώση, η μάθηση, η σπουδή, αλλά όχι στο ανώτερο επίπεδο. Προτιμά να μην εμβαθύνει πολύ στα πράγματα και αρκείται μόνο στις πληροφορίες. Οι γνώσεις του είναι σταυρολεξικές και όχι εγκυκλοπαιδικές. Είναι πολυπράγμων και αποσπάται η προσοχή του εύκολα. Συνήθως αφήνει στη μέση ότι ξεκινά και δυσκολεύεται να το ολοκληρώσει. Πάντως έχει παρατηρητικότητα και δεν του ξεφεύγει τίποτα!

Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησης του, στους Διδύμους από 11-27 Ιουνίου.

Οικονομική «αναστήλωση» για Ταύρους και 2 ακόμα ζωδια: Ποιούς θα επηρεάσει η νέα όψη του Ερμή στον Δίδυμο μέχρι τις 27/6

Θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα, (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς, (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Στους μεταβλητούς (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), θα φέρει σημαντικές εξελίξεις.


Στις 15 Ιουνίου ο Ερμής θα βρεθεί σε όψη τετράγωνου με τον Κρόνο, φέρνοντας απαισιοδοξία, θλίψη, λύπη, έλλειψη συγκέντρωσης, πικρά λόγια και στενάχωρες καταστάσεις, στους μεταβλητούς (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), του 1ου δεκαημέρου.

Στις 17 Ιουνίου ο Ερμής σχηματίζει την όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη. Έρχονται όμορφες συναντήσεις και επικοινωνίες με ευχάριστα άτομα. Φλερτ, γνωριμίες και χαλαρή διάθεση! Επηρεάζει ευνοϊκά τους πύρινους, (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), και τους αέρινους, (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), που έχουν γεννηθεί τέλος του 1ου και αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Στις 21 Ιουνίου ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Άρη και οι αποφάσεις παίρνονται γρήγορα αφού το μυαλό δουλεύει σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Επικοινωνίες, έντονη εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και φλερτ! Η νοητική ευστροφία και ο γρήγορος νους, φέρνουν έξυπνες ιδέες και ατάκες που καθηλώνουν.

Επηρεάζει θετικά τους (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), του 2ου δεκαημέρου.

Τέλος στις 26 Ιουνίου ο Ερμής βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και ο μήνας μας αποχαιρετά με ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις που στην αρχή φέρνουν εξιδανίκευση και μετά απογοήτευση. Λάθη και παρανοήσεις που επηρεάζουν τους μεταβλητούς,( Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), του 3ου δεκαημέρου.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share