Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Οικογένεια και Άγιος ο Θεός: 3 ζώδια που δίνουν τα πάντα για την οικογένειά τους

Λατρεύουν τους δικούς τους όσο τίποτα

15 Απριλίου 2023 13:18
Οικογένεια και Άγιος ο Θεός: 3 ζώδια που δίνουν τα πάντα για την οικογένειά τους
Από Ανθή Κουρεντζή

Η οικογένεια είναι μια σημαντική πτυχή της ζωής των περισσότερων ανθρώπων. Άσχετα με το ποιον αναγνωρίζει ο καθένας από εμάς ως «οικογένεια» και αν μιλάμε για συγγενείς εξ αίματος, συντρόφους, φίλους ή οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο επιλέγουμε να έχουμε κοντά μας, η οικογένεια είναι εκεί για να προσφέρει ζεστασιά, αγάπη και υποστήριξη.

Ωστόσο, δεν επιλέγουν όλοι να ασχολούνται τόσο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα όσο άλλοι. Όλοι έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες και όρια και αυτό είναι εντάξει. Αλλά για τα ζώδια που λατρεύουν την οικογένειά τους, η αφοσίωση στα πιο κοντινά τους πρόσωπα, είναι πάντα απαραίτητη προτεραιότητα.

Φυσικά, ένα ζώδιο από μόνο του δεν θα καθορίσει εάν αισθάνεσαι ή όχι, βαθιά συνδεδεμένη με τους δικούς σου. Αλλά αν τυχαίνει να είσαι ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια, τότε είναι πιθανό ότι τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό μέρος της ζωής σου. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα περάσουν χάρμα το Πάσχα.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα είναι πάντα εκεί για τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.

Ως σταθερό ζώδιο της γης, οι Ταύροι είναι απίστευτα σταθεροί και πιστοί άνθρωποι, που εκτιμούν τις σχέσεις τους.

Είναι πάντα εκεί για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα προσφέρουν απλόχερα την υποστήριξη τους και τις πρακτικές συμβουλές τους. Επιπλέον, ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, γεγονός που εξηγεί τη στοργική του φύση και την επιθυμία να χτίσει ισχυρούς δεσμούς με τους άλλους.

Εάν ένας Ταύρος σού δώσει το λόγο του, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του και αυτό είναι το νόημα μιας σταθερής οικογένειας.

Οικογένεια και Άγιος ο Θεός: 3 ζώδια που δίνουν τα πάντα για την οικογένειά τους

Καρκίνος

Αν υπήρχε ένα μόνο ζώδιο που να συμπυκνώνει την έννοια του «οικογενειάρχη», θα ήταν σίγουρα ο περιποιητικός και συμπονετικός Καρκίνος.

Αυτό το ευαίσθητο και τρυφερό ζώδιο του νερού, είναι στη φύση του να φροντίζει τους άλλους. Σε τελική ανάλυση, κυβερνάται από τη Σελήνη, επομένως είναι εύκολο γι’ αυτούς να αναλάβουν έναν ρόλο επικεντρωμένο στη φροντίδα των άλλων και να παρέχουν έναν ασφαλή χώρο όπου όλοι μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους.

Αν και δεν είναι όλοι οι Καρκίνοι σπιτόγατοι, οι περισσότεροι από αυτούς νιώθουν μεγάλη υπερηφάνεια που ασχολούνται με τις οικιακές τους υποθέσεις και δημιουργούν ένα άνετο σπίτι όπου ο πιο στενός τους κύκλος, μπορεί να είναι μαζί.

Αυτά τα κοσμικά «καβούρια» δίνουν πάντα προτεραιότητα στην οικογένειά τους και είναι αφοσιωμένα στη φροντίδα των ανθρώπων που αγαπούν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι διάσημοι ως οι εργασιομανείς του αστρολογικού κύκλου, ωστόσο, αυτά τα προσγειωμένα και ρεαλιστικά ζώδια της γης, είναι εξίσου αφιερωμένα στις οικογένειές τους όσο και στην καριέρα τους.

Οι Αιγόκεροι κυβερνώνται από τον υπεύθυνο και πατρικό πλανήτη Κρόνο, επομένως νοιάζονται βαθιά να παρέχουν μια σταθερή παρουσία στα αγαπημένα τους πρόσωπα και να είναι εκεί για τις ανάγκες τους. Οι Αιγόκεροι είναι επίσης γνωστοί για το ότι εκτιμούν την παράδοση, γι’ αυτό τείνουν να προσπαθούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους μεγαλύτερους που τους μεγάλωσαν και να δίνουν θετικό παράδειγμα και για τα νεότερα μέλη της οικογένειάς τους.

Κάν' την όσο προλαβαίνεις: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που συνηθίζουν να κάνουν παράλληλες σχέσεις

Για κάποιους αυτή η φάση της παρανομίας μπορεί να κράτησε για λίγο στη ζωή τους. Να μην άντεξαν να κρύβονται και να μην μπορούσαν να μείνουν ούτε λεπτό παραπάνω σε μια τέτοια κατάσταση. Σε άλλους πάλι, όπως φαίνεται, αποδίδει για χρόνια αυτή η τακτική. Με την ευκαιρία, δείτε τα 5 πιο ευγενικά ζώδια.

Αναφερόμαστε στους ανθρώπους (και συγκεκριμένα στα ζώδια) που τους αρέσει να έχουν διπλή ζωή. Να έχουν δηλαδή μία φανερή σχέση και μία ακόμα κρυφή περιπέτεια ταυτόχρονα. Εκτός από ανήθικο και λάθος, πρέπει να σας πούμε ότι δεν είναι και εύκολο.

Το να κρύβεις κάτι, έχει πάντα ως extra bonus το βάρος αυτής της επιλογής, το οποίο γίνεται ακόμα πιο δυσβάσταχτο όταν ξεσπάσουν οι συνέπειες.

Ας πάμε όμως στα αστρολογικά δεδομένα: Δείτε τα τρία ζώδια, τα χαρακτηριστικά των οποίων τα ευνοούν για τέτοιες καταστάσεις και συνεπώς καλό είναι να τα αποφεύγετε. Κι εντάξει αν είστε σε σχέση μαζί τους καλό είναι να προσέχετε λίγο (ή και πολύ).

Δείτε αναλυτικά…

Δίδυμος

Για τι πράγμα είναι διάσημος ο Δίδυμος; γι’ αυτή τη μνημειώδη του ικανότητα να κουμαντάρει δύο πλευρές σε μία προσωπικότητα. Τον λένε διπρόσωπο; Ναι. Τον λένε κυκλοθυμικό; Επίσης ναι. Πρόκειται για μία μίξη προσώπων, διαθέσεων και καταστάσεων.

Αν μπορούσε να είναι σε 2 μέρη ταυτόχρονα, θα ήταν πολύ ικανοποιημένος, δε θα μπερδευόταν καθόλου.

Χρειάζεται να πούμε παραπάνω.

Ζυγός

Η ισορροπία είναι το παν για τον Ζυγό, όλα πάνω στη ζυγαριά, η οποία πρέπει οπωσδήποτε να ισορροπεί.

Κι όχι, δεν το λέμε για καλό. Ακριβώς επειδή είναι αναποφάσιστος, ηδονιστής κι έχει και πλανήτη του την Αφροδίτη δεν μπορεί (και πιθανώς δεν θέλει) ν’ απαρνηθεί τίποτα.

Μπορεί και θέλει να τα ζήσει όλα…

Κάν' την όσο προλαβαίνεις: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που συνηθίζουν να κάνουν παράλληλες σχέσεις

Σκορπιός

Έμπλεξες. Ένα από τα πιο περίπλοκα ζώδια είναι ο Σκορπιός. Μυστηριώδης, κρυψίνους και παθιάρης. Υπάρχει άραγε πιο ευνοϊκό τρίπτυχο για παρανομία;

Κυρίαρχός του, ο Πλούτωνας, θεός του κάτω κόσμου. Ο Σκορπιός γοητεύεται από τη λαγνεία, το απαγορευμένο και τη φωτιά.

Την ανάβει μόνος του και… πέφτει μέσα.

Τοξότης

Αλήθεια τώρα, υπάρχει πιο… ό,τι νά’ ναι ζώδιο από τον Τοξότη;

Το ζώδιο των εμπειριών, της περιπέτειας και του «ναι σε όλα» δεν πρόκειται να πει ούτε στον πόθο του για τη Μαίρη, ούτε στον πόθο του για την Κωνσταντίνα, ούτε στον πόθο του για την Ξένια, ούτε, ούτε, ούτε.

Μακριά!!!

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share