Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Αποκαλυπτική φωτογραφία: Τα ράμματα στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου μετά το σοβαρό ατύχημα

Το... λογοπαίγνιο του ηθοποιού για την επέμβαση των γιατρών

7 Μαΐου 2024 09:44
Αποκαλυπτική φωτογραφία: Τα ράμματα στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου μετά το σοβαρό ατύχημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε προ ημερών ανησυχήσει άπαντες με το ατύχημα, που είχε υποστεί, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο εσπευσμένα, κάνοντας ράμματα στο κεφάλι του για να ξεπεράσει τον τραυματισμό.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μετά το ατύχημα στο Instagram και έγραψε: «Δέκα Μικρά Ράμματα» κάνοντας ένα λογοπαίγνιο από τη δημοφιλή σειρά του «Δέκα Μικροί Μήτσοι».

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Απριλίου ο Λάκης Λαζόπουλος, έπειτα από τραυματισμό που είχε στο κεφάλι.

Τα ράμματα του Λάκη Λαζόπουλου

Η ανακοίνωση για την υγεία του μετά το ατύχημα

Μάλιστα μετά το ατύχημά του ανακοίνωσε για την κατάσταση της υγείας του: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανησύχησαν για μένα. Δεύτερον, να ενημερώσω τι δεν συνέβη. Δεν έπεσα, δεν λιποθύμησα, δεν έπαθα υπο-οξυγόνωση, υπεροξυγόνωση ή οξυγονοκόλληση. Απλά συναντήθηκα με το κούφωμα της πόρτας χωρίς ραντεβού, αργά την νύχτα.

Συμβαίνουν αυτά. Με πλήρεις τος αισθήσεις τηλεφώνησα στο ”ΥΓΕΙΑ” και συναντήθηκα με το ασθενοφόρο στον δρόμο γιατί από το άγχος μου να φτάσω στο νοσοκομείο είχα ξεκινήσει από μόνος μου.

Ευχαριστώ τους γιατρούς μου εκεί, τον κ Πολιτάκη, του γιατρούς που δεν είδα ενώ μου έκαναν ράμματα, τον κύριο Καρταπάνη που είναι η ψυχή του ”ΥΓΕΙΑ” καθώς και όλο το προσωπικό του ΥΓΕΙΑ για την φροντίδα που είχα. Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share