Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Στα καλύτερά τους Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης: Διακοπές με τα 4 παιδιά τους - Το υπέροχο εξοχικό με θέα στο βουνό

Όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές για το ζευγάρι

6 Μαΐου 2024 10:26
Στα καλύτερά τους Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης: Διακοπές με τα 4 παιδιά τους - Το υπέροχο εξοχικό με θέα στο βουνό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχουν συνηθίσει να περνούν τις ημέρες του Πάσχα στο Καρπενήσι και στο αξιοζήλευτο εξοχικό τους, το οποίο ήταν και το μέρος, όπου μάλιστα το ζευγάρι είχε παντρευτεί.

Τόσο ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, όσο και η σύζυγός του παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, που περνούν τελευταία περισσότερες ευχάριστες στιγμές, δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που πέρασαν.

Οι στιγμές ξεγνοιασιάς και οι ευχές του ζευγαριού

Ο Κώστας Μπακογιάννης στο προφίλ του, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία με την γυναίκα του και το γιο τους, Δήμο, ποζάροντας μάλιστα αγκαλιά και με τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του.

Με τον τρόπο αυτό ευχήθηκε και δημόσια χρόνια πολλά. «Καλό Πάσχα! Υγεία, γαλήνη και χαρές στα σπίτια σας!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Από πλευρά της η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν όλοι μαζί στο Κυριακάτικο πασχαλινό τραπέζι. Η δημοσιογράφος ανέμελη με τζιν και αθλητικά χαλάρωσε μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Αυτό! Τίποτα άλλο! Χρόνια πολλά, να χαιρόμαστε όσους αγαπάμε!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share