Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

«Ζόρικη» η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη: «Με έκοψε φέτες…»

Επεισοδιακή στιγμή!

18 Απριλίου 2024 17:34
«Ζόρικη» η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη: «Με έκοψε φέτες…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Σε μια πραγματικά σπάνια εξομολόγηση η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Σία Κοσιώνη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη.

Δείτε επίσης: Επανένωση Κοσιώνη-Μπακογιάννη: Δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του -«Λίγους μήνες έλειψε και πρόλαβε…»

Η επεισοδιακή στιγμή για Σία Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης περιέγραψαν ο καθένας από τη δική του σκοπιά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων ετοιμάζονταν να διεκδικήσει τη δημαρχία στο Καρπενήσι, και η Σία Κοσιώνη σε μία συνέντευξη τον αντιμετώπισε όπως η ίδια παραδέχεται με τρόπο επιθετικό και ειρωνικό.

Ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης, ενθυμούμενος την πρώτη τους γνωριμία είπε: «Η πρώτη γνωριμία τους ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου.

Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του λέγοντας πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική και σκληρή μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά αυτή είναι η δουλειά της. Η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια αλλά και οι περισσότερες γυναίκες στην προσπάθειά τους να είναι τέλειες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share