Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Όλοι σχολίασαν ένα πράγμα: Η 1η φωτο του Νότη Σφακιανάκη τρία χρόνια μετά από την απόσυρση και το μήνυμα «Επιτέλους μαζί μας»

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2020

2 Σεπτεμβρίου 2023 17:16
Όλοι σχολίασαν ένα πράγμα: Η 1η φωτο του Νότη Σφακιανάκη τρία χρόνια μετά από την απόσυρση και το μήνυμα «Επιτέλους μαζί μας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι αναρωτιούνται για την εξαφάνιση του Νότη Σφακιανάκη από τις πίστες ενώ ο τραγουδιστής έχει να εμφανιστεί δημόσια εδώ και τρία χρόνια. Ωστόσο, κυκλοφόρησε η 1η φώτο μετά την απόσυρσή του και όλοι σχολίασαν ένα πράγμα.

Τουλάχιστον προσωρινά υπάρχει μία ένδειξη ότι ο αγαπημένος αοιδός είναι καλά στην υγεία του. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σύζυγος του τραγουδιστή.

Ο Νότης Σφακιανάκης αποσύρθηκε τόσο από τις πίστες όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2020, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανησυχούν για την υγεία του.

Ο συνεργάτης και φίλος του, Αντώνης Γούναρης, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον τραγουδιστή και τις αποφάσεις του: «Είναι επιλογή του Νότη Σφακιανάκη να εξαφανιστεί. Δεν τον βλέπει κανείς και κανείς δεν ξέρει πού είναι. Έμαθα όμως ότι είναι καλά, αλλά δεν θέλει να έχει επαφή και όταν αποφασίσει να επιστρέψει θα το κάνει μόνος του».

Η πρώτη εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη μετά από χρόνια

Μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του ο συνεπώνυμος του Νότη Σφακινάκη, Μανώλης, πρώην αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και επικεφαλής της ΔΗΕ, αναπτέρωσε τις ελπίδες των θαυμαστών του ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα επιστρέψει σύντομα στις δημόσιες εμφανίσεις. Ακόμα και στις ζωντανές εμφανίσεις ή τη δισκογραφία.

Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έγραφε: «Η ζωή μας ειναι στιγμές όμορφες και μόνο. Επιτέλους μαζί μας…», χωρίς όμως να διευκρινίζεται το πόσο πρόσφατη είναι η φωτογραφία.

«Λιώνει» ο Νότης Σφακιανάκης: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του, Αφροδίτη (photos)

Μπορεί ο Νότης Σφακιάνακης να μην περνά και την καλύτερη περίοδο της ζωής του αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν θα πάψει ποτέ να «λιώνει» για την κούκλα κόρη του, Αφροδίτη, που είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη είναι 28 ετών και σπουδάζει σχέδιο μόδας στην Αγγλία. Στην Αγγλία είναι ο δίδυμος αδερφός της Απόλλωνας ο οποίος σπουδάζει μουσική. Τα καλοκαίρια της η Αφροδίτη Σφακιανάκη τα περνά στην Ίο όπου εργάζεται ως σερβιτόρα σε beach bar, ενώ παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με τη διακόσμηση υποδημάτων.

Αφροδίτη Σφακιανάκη

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη έχει πολλά πτυχία: Το 2021 πήρε από την ΑΚΤΟ πτυχίο στην εσωτερική διακόσμηση, το 2019 πήρε πτυχίο από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, το 2014 σπούδασε στο Istituto Marangoni. Πλέον η 28χρονη εργάζεται ως διοργανώτρια γάμων.

κόρη Νότη Σφακιάνακη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share