Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Ράγισε» ο γάμος του Νότη Σφακιανάκη: Αυτή είναι η κούκλα Βρετανίδα σύζυγος του - Ο λόγος του χωρισμού (photos)

Μένει μόνος στο Λαγονήσι

31 Μαΐου 2023 11:53
«Ράγισε» ο γάμος του Νότη Σφακιανάκη: Αυτή είναι η κούκλα Βρετανίδα σύζυγος του - Ο λόγος του χωρισμού (photos)
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν μαζί με τη γυναίκα του πάνω από τρεις δεκαετίες. Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο φαίνεται πως ο γάμος του «ράγισε». Ποια είναι η κούκλα Βρετανίδα σύζυγός του και ποιος ο λόγος του χωρισμού τους;

Όσο και αν προσπάθησαν να μην απασχολήσουν τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να κρατήσουν τα του οίκου τους μακριά από κους κους (ο Νότης κρατούσε πάντα την οικογένειά του εκτός της λαμπερής καλλιτεχνικής του πορείας), στον πλανήτη της εγχώριας σόουμπίζ τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό. Παράλληλα, δείτε εδώ την αμήχανη στιγμή του Γιώργου Νταλάρα όταν τον ρώτησαν για τον Νότη Σφακιανάκη.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται πλέον δυνατά στο καλλιτεχνικό στερέωμα, έχοντας να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους, προσπαθούσε να αποστασιοποιηθεί ο ένας από τον άλλον με αποτέλεσμα ο δημοφιλής καλλιτέχνης να αναζητήσει την ηρεμία σε δικό του διαμέρισμα στο Λαγονήσι.

Ήδη η έντονη φημολογία περί οριστικής ρήξης στον γάμο του Νότη έφτασε μέχρι τα αγαπημένα του πρόσωπα στην Κω, εκεί όπου μένουν μόνιμα η αδερφή του, τα ανίψια του και σχεδόν όλη η οικογένειά του, με την οποία έχει άρρηκτους δεσμούς.

Ο Νότης Σφακιανάκης με τη σύζυγό του πριν αρκετά χρόνια
Ο Νότης Σφακιανάκης με τη σύζυγό του πριν αρκετά χρόνια

Ωστόσο, στο πλευρό των δύο γονιών της είναι πάντα η πανέμορφη κόρη τους Αφροδίτη, στην οποία τόσο ο Νότης όσο και η Κίλι Σφακιανάκη έχουν λατρεία. Η Αφροδίτη είναι άλλωστε και το συνδετικό πρόσωπο μεταξύ του ζευγαριού όλο αυτό το μακρύ διάστημα των προβλημάτων…

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που για το διάσημο ζευγάρι ακούγονται έντονα οι φήμες της κρίσης στον γάμο του. Τον περασμένο Δεκέμβριο, για άλλη μια φορά έντονη φημολογία ανέφερε πως Νότης και Κίλι είχαν πολύ σοβαρή κρίση, ταρακουνώντας και πάλι τη σοουμπίζ. Ωστόσο κανείς τους ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε το γεγονός, μια και ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής γνωρίζει καλύτερα από καθέναν πώς παίζεται το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Ο λόγος του χωρισμού

Η Κίλι Σφακιανάκη χρεώνει στον άντρα της ότι ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά του. Και το τραγούδι με συνέπεια να μη διαθέτει αρκετό χρόνο για να τον μοιραστεί μαζί της. Όπως υποστηρίζει, το μυαλό του βρίσκεται στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, ενώ τα της οικογένειας έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Νότης και Κίλι Σφακιανάκη
Νότης και Κίλι Σφακιανάκη

Όλα τα παραπάνω έχουν δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στο ζευγάρι. Κατά την Κίλι, μια γυναίκα που διατηρεί χαμηλό προφίλ, οι δυο τους είναι πλέον σαν ξένοι. Έχουν απομακρυνθεί και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι βαριά.

Η ίδια θεωρεί πως πλέον το γυαλί όχι απλώς έχει ραγίσει αλλά έχει σπάσει και έγινε συντρίμμια, άρα δεν μπορεί να κολλήσει. Μοιάζει πεπεισμένη ότι η κατάσταση έχει καταστεί μη αναστρέψιμη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share