Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Συνεχίζεται το «ειδύλλιο» Ματίνας Παγώνη και Κωνσταντίνου Αργυρού: Η «καλημέρα» του τραγουδιστή που την "άφησε κάγκελο" - «Είναι στημένο;» (Video)

«Είναι από τους καλύτερους, είναι ωραίο παιδί» - Υποσχέθηκε on air πως μόλις της δοθεί η ευκαιρία θα πάει να τον δει από κοντά

25 Αυγούστου 2023 11:00
Συνεχίζεται το «ειδύλλιο» Ματίνας Παγώνη και Κωνσταντίνου Αργυρού: Η «καλημέρα» του τραγουδιστή που την
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Κάγκελο» έμεινε η Ματίνα Παγώνη στον αέρα της εκπομπής, Κοινωνία Ώρα Mega με την καλημέρα που της έστειλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Επίσης, την συμπάθειά της προς το πρόσωπο του νερού δημοφιλούς τραγουδιστή, Κωνσταντίνου Αργυρού έχει εκφράσει και στο παρελθόν η Ματίνα Παγώνη

«Καλά, συγγνώμη, στημένο είναι αυτό! Δεν μπορεί, έτσι ξαφνικά», είπε σοκαρισμένη η Ματίνα Παγώνη, με την Μπάγια Αντωνοπούλου να της δείχνει το μήνυμα του τραγουδιστή για να την πείσει.

«Είναι από τους καλύτερους, είναι ωραίο παιδί»

«Είναι πολύ καλός, το ξέρουμε. Εννοείται ότι τον ακούω. Είναι ένας τραγουδιστή χαμηλών τόνων κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Είναι νέο και ωραίο παιδί, με ωραίο φωνή κι αυτό που κάνει, το κάνει καλά. Είναι από τους καλύτερους», συμπλήρωσε και υποσχέθηκε on air πως μόλις της δοθεί η ευκαιρία θα πάει να τον δει από κοντά.

Ματίνα Παγώνη: «Δεν έχω υπομονή με τα παιδιά γι’ αυτό δεν έγινα μητέρα - Προτιμώ να πηγαίνω για ούζα» (video)

Η Ματίνα Παγώνη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση, στο φλερτ, στις αντιδράσεις του κόσμου σχετικά με τα εμβόλια και στις σχέσεις της με τον Νίκο Μουτσινά.

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε ότι από μικρή πρόσεχε την εμφάνισή της όμως δε διστάζει να κυκλοφορήσει άβαφη με μια φόρμα. Τόνισε πως βάφεται μόνη της, ενώ ακόμη μια φορά είπε πως όποιος την βλέπει από κοντά, της λέει ότι η τηλεόραση την αδικεί.

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός - Εξαπλώνεται και στην Ελλάδα το στέλεχος «Έρις»: Αύξηση θανάτων και εισαγωγών - Η περιοχή που βρίσκεται στο επίκεντρο

Ματίνα Παγώνη: «Έχω δεχθεί απειλητικό γράμμα»

«Είμαι από πάρα πολύ μικρή έτσι, πάντα πρόσεχα την εμφάνισή μου. Μπορεί να κυκλοφορήσω με τη φόρμα μου και άβαφη. Πάντα μόνη μου βάφομαι. Είμαι πολλά χρονιά με τον σύζυγό μου. Δεν θυμάμαι ποτέ τις επετείους μας. Για εμένα παίζει ρόλο να συμπαθήσω κάποιον με την πρώτη ματιά. Με ενοχλεί όταν μου λένε ότι με αδικεί η τηλεόραση. Δε μιλάω, αλλά με ενοχλεί. Έχω δεχθεί απειλητικό γράμμα, με έχουν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν να μην ξαναμιλήσω για τα εμβόλια», είπε η Ματίνα Παγώνη.

«Με τον Νίκο Μουτσινά είχαμε τσακωθεί για να τον πείσω να εμβολιαστεί. Εκεί τσακωνόμασταν. Αλλά τον Νίκο τον αγαπάω, είναι πολύ καλό παιδί» συνέχισε.

Για τον λόγο που δεν έκανε παιδιά, η Ματίνα Παγώνη εξομολογήθηκε: «Δεν έχω υπομονή με τα παιδιά, γι’ αυτό δεν έγινα μητέρα. Παίζω πέντε λεπτά μαζί τους αλλά μετά βαριέμαι. Μου αρέσει να βγαίνω με τις φίλες μου και να πηγαίνουμε για ούζο». Τέλος, η αποκάλυψε πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share