Cookies με m&m τα πιο παιχνιδιάρικα μπισκότα ever!
Θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι
27 Ιανουαρίου 2021 10:47
Από ATHENSMAGAZINE TEAM
Μπισκότα: Το Athensmagazine.gr ανακάλυψε μια λαχταριστή συνταγή για μπισκότα cookies m&m που θα σας πάρουν τα μυαλά. Μια πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή που θα σας τρέχουν τα σάλια. Παράλληλα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και άλλη μια τέλεια συνταγή για μαμαδίστικα μπισκότα γεμιστά με μαρμελάδα.
Υλικά
Αλεύρι 250 γρ
Σόδα μισό κουταλάκι του γλυκού
Βούτυρο 200 γρ.
Ζάχαρη 90 γρ.
Καστανή Ζάχαρη 90 γρ.
Αλάτι λίγο
Βανίλια 1
Αυγά 1
Αυγά 1 κρόκο
Καραμέλες τύπου m&m
Είναι καταπληκτική ιδέα για τον παιδικό μπουφέ των πάρτι καθώς συνδυάζει δυο αγαπημένες γεύσεις όλων των πιτσιρικάδων. Cooκies και σοκολατένια m&m συμμαχούν για να ξετρελάνουν και να κερδίσουν τις εντυπώσεις!!!
Η καλύτερη συνταγή για μπισκότα που έχετε δοκιμάσει!
Μπισκοτα: Το Athensmagazine.gr ανακάλυψε μια συνταγή για λαχταριστά μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας, αφού σίγουρα ένα μεγάλο ποτήρι γάλα και ένα μπολ γεμάτο μπισκότα είναι ο παράδεισος για το κάθε παιδί.
Βρήκαμε μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για σπιτικά cookies, που υπόσχεται να κλέψει την καρδιά και το στομάχι σας. Το μυστικό της, βρίσκεται στο γαρνίρισμα: τα μπισκότα στο τέλος, πασπαλίζονται με χοντρό αλάτι, το οποίο σύμφωνα με τους ζαχαροπλάστες, αναδεικνύει τη γεύση της σοκολάτας!
1 φλ. μικρά κομματάκια κουβερτούρας ή όποιας σοκολάτας προτιμάτε
Χοντρό αλάτι, για να γαρνίρετε τα μπισκότα
Τι πρέπει να κάνετε
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε σε ένα μεγάλο ταψί, αντικολλητικό χαρτί.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξτε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.
Χτυπήστε με το μίξερ σας το βούτυρο, τη λευκή και τη μαύρη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
Προσθέστε το αυγό και χτυπήστε καλά. Σιγά-σιγά, προσθέστε το μείγμα με το αλεύρι, το αλάτι και τη μαγειρική σόδα και ανακατέψτε τα όλα μαζί. Τέλος, ρίξτε και τα κομματάκια σοκολάτας.
Με ένα μεγάλο κουτάλι της σούπας, ρίξτε ποσότητες του μείγματος σε στρογγυλό σχήμα στο ταψί. Ψήστε για 9 με 11 λεπτά, μέχρι τα cookies να «χρυσίσουν».
Πασπαλίστε με χοντρό αλάτι τα μπισκότα σας, αφήστε τα κρυώσουν (κατά προτίμηση σε μία σχάρα) και… καταβροχθίστε ελεύθερα!