Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

«Καθαρίζει» ο Σπύρος Σούλης: Παρελθόν η μυρωδιά μούχλας από τις πετσέτες με 1 κίνηση

Ο πιο απλός τρόπος να το πετύχεις!

21 Μαΐου 2024 21:01
«Καθαρίζει» ο Σπύρος Σούλης: Παρελθόν η μυρωδιά μούχλας από τις πετσέτες με 1 κίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπύρος Σούλης: Υπάρχουν πολλές φορές που οι φρεσκοπλυμένες πετσέτες αντί να αναδύουν το άρωμα του απορρυπαντικού και του μαλακτικού, μυρίζουν μούχλα και υγρασία.

Σε κανέναν όμως δεν αρέσει όταν βγαίνει από ένα ζεστό κι απολαυστικό μπάνιο να τυλίγεται με μια τέτοια πετσέτα, αλλά δυστυχώς την έχουμε πατήσει όλοι μας.

Αυτό συμβαίνει όχι μόνο για έναν αλλά για δύο βασικούς λόγους: είτε πλένετε τις πετσέτες σας σε χαμηλή θερμοκρασία κι έτσι δεν καθαρίζουν καλά, είτε τις απλώνετε σε κάποιο σημείο που αργούν να στεγνώσουν με αποτέλεσμα να μαζεύουν υγρασία.

Ο Σπύρος Σούλης έχει την λύση

Όπως κι αν έφτασαν στο σημείο να μυρίζουν, τα νέα είναι καλά μιας και το φρεσκάρισμα τους είναι μια πραγματικά εύκολη υπόθεση: για να ξεφορτωθείτε, λοιπόν, την επίμονη και δυσάρεστη οσμή της μούχλας, δεν έχετε παρά να γεμίσετε μια λεκάνη με ζεστό νερό και σε αυτή να διαλύσετε 1-2 φλ. ξίδι.

Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο του Σπύρου Σούλη για να καθαρίσετε τους λεκέδες από ντομάτα.

Στη συνέχεια, βάλτε τις πετσέτες στο πλυντήριο και πλύντε τις ξανά χρησιμοποιώντας, ωστόσο, και απορρυπαντικό αυτή τη φορά. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι ο χρυσός κανόνας για να μην παίρνουν... υγρασία και -προπάντων- μυρωδιά οι πετσέτες σας είναι να τις απλώνετε μετά από κάθε χρήση ώστε να στεγνώνουν καλά.

Κόλπα καθαριότητας από τον Σπύρο Σούλη
Κόλπα καθαριότητας από τον Σπύρο Σούλη

Ο Σπύρος Σούλης φέρνει την «επανάσταση» στην κρεβατοκάμαρά σας: Έτσι θα μυρίζουν περισσότερη φρεσκάδα τα σεντόνια σας

Πάλι θα μας σώσει ο Σπύρος Σούλης! Τι μπορεί να είναι πιο ευχάριστο και χαλαρωτικό από το να ξαπλώνετε σε μοσχομυριστά σεντόνια μετά από μια εξαντλητική μέρα; Αν ονειρεύεστε σεντόνια που διατηρούν τη φρεσκάδα και το άρωμα του μαλακτικού για περισσότερο χρόνο, τότε ακολουθήστε την απλή συμβουλή που θα δείτε παρακάτω από το spirossoulis.com.

Εύκολα και απλά βήματα

Αποθηκεύστε το σετ των σεντονιών σας - δηλαδή τα δύο σεντόνια, τη μαξιλαροθήκη και εάν υπάρχει, την παπλωματοθήκη - μέσα σε μία επιπλέον μαξιλαροθήκη. Έτσι, όχι μόνο θα διατηρήσετε τα σεντόνια σας οργανωμένα, αλλά η επιπλέον μαξιλαροθήκη θα σφραγίσει το άρωμα του μαλακτικού μέσα, κρατώντας τα σεντόνια μυρωδάτα για ακόμα περισσότερο.

Επιπλέον, αν επιθυμείτε πιο έντονο άρωμα για τα σεντόνια σας, μπορείτε να τοποθετήσετε σε κάθε μαξιλαροθήκη έναν πουγκί με ενισχυτικό αρώματος για πλυντήριο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share