Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Όταν η φύση σπάει καρδιές: Χιμπατζίνα πενθεί το νεκρό μωρό της κουβαλώντας το επί μήνες στην αγκαλιά της (video)

Η «Ναταλία» δεν αντέχει να το αποχωριστεί

21 Μαΐου 2024 20:52
Όταν η φύση σπάει καρδιές: Χιμπατζίνα πενθεί το νεκρό μωρό της κουβαλώντας το επί μήνες στην αγκαλιά της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία εξαιρετικά θλιβερή εικόνα επικρατεί τους τελευταίους μήνες σε ζωολογικό κήπο στη Βαλένθια της Ισπανίας: μια χιμπατζίνα πενθεί για το νεκρό μωρό της και το κουβαλάει στην αγκαλιά της...

Η «Ναταλία» έχασε το μωρό της όταν αυτό ήταν λίγων μόνο ημερών. Από τότε, δεν μπορεί να το αποχωριστεί.

«Αυτή η συμπεριφορά έχει στο παρελθόν παρατηρηθεί στους χιμπατζήδες, όχι μόνο σε ζωολογικούς κήπους αλλά και στην άγρια φύση», δήλωσε στο Reuters ο Μιγκέλ Κασάρες, επικεφαλής του ζωολογικού πάρκου Bioparc.

Ο Κασάρες λέει επίσης: «Οι επισκέπτες μας, αρχικά σοκάρονται από το θέαμα ενός νεκρού βρέφους χιμπατζή, αλλά μόλις τους εξηγήσουμε γιατί το αφήσαμε, το καταλαβαίνουν».

Το συγκινητικό βίντεο:

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης: Σκύλος παλεύει με ένα φίδι για να σώσει το σπίτι του (video)

Υπάρχουν καταστάσεις που μερικές φορές μπορεί να ξεφύγουν από τα χέρια των ανθρώπων και δεν υπάρχει κανένας τρόπος ασφαλές για να κάνει κάτι.

Για παράδειγμα, πώς μπορείτε να αντιδράσετε όταν ένα απειλητικό φίδι εμφανίζεται στην πόρτα του σπιτιού σας και θέλει να μπει μέσα; Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να είναι ένα τρομακτικό σενάριο. Σε αυτό το σημείο, να σας θυμίσουμε το τρομακτικό σκηνικό με φίδι στο δρόμο της Λάρισας.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Αυτό συνέβη στο σπίτι αυτής της γυναίκας που, ευτυχώς, είχε την υποστήριξη του πιστού της σκύλου που βγήκε να υπερασπιστεί το σπίτι της με νύχια και με δόντια . Όπως φαίνεται στο βίντεο που έγινε δημοφιλές στα κοινωνικά δίκτυα, ο τετράποδος υπερασπίζεται τον ιδιοκτήτη του ενώ εκείνη καταγράφει την ηρωική σκηνή.

Αυτό το γενναίο pitbull προσπάθησε να εκφοβίσει το φίδι με το δυνατό γάβγισμα του και να το αντιμετωπίσει χωρίς να δείχνει φόβο. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τρομάξει τον εισβολέα και έτσι το σκυλάκι πλησίαζε όλο και περισσότερο, προσπαθώντας να δαγκώσει το ερπετό , το οποίο απάντησε με άλλα δαγκώματα που, ευτυχώς το δηλητήριο , δεν πρόλαβε να δράσει στο σώμα του σκύλου.

[Η μεγάλη μάχη του pitbull με το φίδι

Αν και δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες για αυτήν την υπόθεση, η οποία φέρεται να συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες , ή αν επρόκειτο για δηλητηριώδες φίδι, η αλήθεια είναι ότι ο σκύλος κατέληξε να τον δαγκώσει με όλη του τη δύναμη και να το τινάξει στον αέρα για να το ακινητοποιήσει .

Ήταν μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση, αλλά τελικά φαίνεται ότι ο εισβολέας πέθανε από τα δαγκώματα που του έκανε ο σκύλος . Ωστόσο, αν και ο τετράποδος σώθηκε, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση για αυτόν και ο ιδιοκτήτης του αμέλησε εκθέτοντάς τον σε τέτοιο κίνδυνο.

Στο τέλος του οπτικοακουστικού, η γυναίκα ακούγεται να λέει « καλό παιδί » όταν πλησιάζει το σκυλάκι της, αφού άφησε το φίδι πεσμένο στο έδαφος. Ευχόμαστε ότι θα λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις για να αποφευχθεί μια κατάσταση αυτής της φύσης στο μέλλον.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share