Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Ταύρος εν υαλοπωλείω» η Κόνι Μεταξά στην πίστα: «Ντροπή σου...» (video)

Μεγάλη ένταση με θαμώνα

21 Μαΐου 2024 19:50
«Ταύρος εν υαλοπωλείω» η Κόνι Μεταξά στην πίστα: «Ντροπή σου...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα νεύρα κρόσσια έκανε στην Κόνι Μεταξά θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει. Την ώρα που ήταν πάνω στη σκηνή και τραγουδούσε παρατήρησε ότι ένας από τους πελάτες του μαγαζιού της είχε γυρισμένη την πλάτη.

Η Κόνι Μεταξά δεν έκρυψε την ενόχλησή της και του είπε «Ντροπή σου» συνεχίζοντας αμέσως μετά το πρόγραμμά της. Εκείνος κοίταξε με περιέργεια πάνω από τον ώμο του χωρίς να έχει καταλάβει τι έχει συμβεί.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

«Έδωσε» τον Μάριο Καπότση η Κόνι Μεταξά: «Αυτό που έκανε στο σπίτι 40 μέρες που έλειπα...»

Η Κόνι Μεταξά επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από έναν μήνα σχεδόν, όπου βρισκόταν για περιοδεία στην Αμερική μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή. Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο λίγο πριν πετάξει για Ντουμπάι.

«Το ταξίδι στην Αμερική ήταν σαν 5μερη εκδρομή. Δεν είχα τραγουδήσει ξανά τόσα πολλά ελληνικά. Ο Μάριος Καπότσης έκανε ζωάρα 40 μέρες που έλειπα. Είχε πολύ ησυχία. Μιλάω και γκρινιάζω πάρα πολύ στο σπίτι» αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.

Όσον αφορά στα σχόλια που δέχτηκε μετά το SexPodcast, η γνωστή Influencer απάντησε: «Δεν τα έχω διαβάσει. Γιατί δεν έπρεπε να τα πω; Ποιος θα μου πει τι πρέπει να πω και τι όχι;».

Ειλικρινής η Κόνι Μεταξά για Λευτέρη Πανταζή: «Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να τον συγχωρέσω»

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και η κόρη του Κόνι Μεταξά έκανε δηλώσεις για τον πατέρα της, αναφέροντας με ειλικρινή στάση πως πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσει να τον συγχωρέσει.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η νεαρή περφόρμερ παραδέχθηκε πως «με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου. Να ζω με έναν πατέρα ο οποίος είναι σούπερ σταρ».

«Υπήρχε ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του, που είναι φυσιολογικό και εννοείται πως τώρα που κάνω και γω αυτή τη δουλειά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς μια ισορροπία.

Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό αλλά πλέον, ως καλλιτέχνης κι εγώ, μπορώ να τον δικαιολογήσω και να τον συγχωρέσω. Γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έδωσε σε αυτόν τον τομέα, μου το έδωσε αλλού και με έχει μάθει πως να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια».

Στη συνέχεια, αποδεσμεύοντας ο Νίκος Χατζηνικολάου την Κόνι Μεταξά από την σύνδεση, ο Λευτέρης Πανταζής δεν έκρυψε την συναισθηματική του φόρτιση. «Είναι το σουξέ της ζωής μου. Με καταλαβαίνεις, έπρεπε όμως να είμαστε και εκεί. Έχεις περάσει και εσύ τέτοιες στιγμές στη ζωή σου, όπως και γω και όλος ο κόσμος. Δεν το ευχόμαστε σε κανέναν αλλά είναι της ζωής αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι χαλάλι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share