Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 28/02: "Είναι ξεφτίλα, αποχωρούμε ΟΛΟΙ" - Μαζική αποχώρηση των Διασήμων από το Survivor 5

Εξαλλη η κόκκινη ομάδα με την παραγωγή

28 Φεβρουαρίου 2022 18:00
Survivor spoiler 28/02:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 28/02: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τα νεύρα των παικτών να είναι τεντομένα και τα παρασκήνια πολλά!

Οι Διάσημοι εδώ και περίπου 10 μέρες έχουν χάσει την μπάλα, αφού με έξαιρεση το έπαθλο επικοινωνίας της περασμένης εβδομάδας, μετρούν συνεχόμενες ήττες και σ' αυτό παίζει ρόλο το γεγονός πως αντί για ενίσχυση των Διασήμων, που ήταν λιγότεροι αγωνιστικά, ενισχύθηκαν οι Μαχητές. Και αυτό γιατί μετά την είσοδο της Κάτιας, του Καραγκούνια, του Ταλάντσεβ και του Αρσενίου, η παραγωγή έκρινε σκόπιμο να δώσει τον τρίτο στους Μαχητές ώστε να μην υπάρχουν μουρμούρες.

Αυτό όμως γύρισε μπούμεραγκ και αυτό γιατί οι γκρίνιες ήρθαν από πλευράς Διασήμων! Φυσικά και ξεκάθαρο λόγο σ' αυτό έπαιξε η νέα προσθήκη για τους Μαχητές, που ακούει στο όνομα Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την αθλήτρια στίβου να δυναμώνει ακόμα περισσότερα την ομάδα των Μαχητών.

Survivor spoiler 28/02

Survivor spoiler: Έξαλλοι οι Διάσημοι, απειλούν με μαζική αποχώρηση!

Στα όριά τους λοιπόν έφτασαν οι Διάσημοι, οι οποίοι πλέον απειλούν με οριστική αποχώρηση από το ριάλιτι και μαζί να τινάξουν στον αέρα το ριάλιτι. Φυσικά με κάτι τέτοιες απειλές ο Ατζούν γελάει αφού με εμπειρία χρόνων ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του πιθανότα; Όπως σας έχουμε ενημερώσει να υπάρξει αλλαγή ομάδων και δημιουργία νέας μπλε και κόκκινης ομάδας.

Αυτό είναι ένα σενάριο που και ο ίδιος ο Ατζούν επιθυμεί αφού θα δημιουργηθούν νέες κλίκες και παλιοί φίλοι θα γίνουν "εχθροί" και το αντίθετο! Πως σας φαίνεται αυτό το ενδεχόμενο; Άκρως δελεαστικό σίγουρα, όπως και τον ίδιο τον Τούρκο παραγωγή που θα δει τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 5 να εκτοξεύονται ακόμα περισσότερο από τα υπάρχοντα, που κρίνονται άκρως ικανοποιητικά και από τον ίδιο αλλά και από τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ.

Υπομονή λίγες μέρες ακόμα καθώς οι εξελίξεις του Survivor 5 αναμένονται άμεσες με τις ανατροπές να διαδέχονται η μια την άλλη.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share