Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Η μισή Ελλάδα δεν είχε ρεύμα και η άλλη μισή έβλεπε Survivor - Σάρωσε σε νούμερα

Ισχυρό το σοκ για τον ανταγωνισμό!

8 Φεβρουαρίου 2021 10:37
Η μισή Ελλάδα δεν είχε ρεύμα και η άλλη μισή έβλεπε Survivor - Σάρωσε σε νούμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4 - τηλεθέαση: Το βράδυ της Κυριακής 07/02, η μισή Ελλάδα δεν είχε ρεύμα και η άλλη μισή παρακολουθούσε το ριάλιτι επιβίωσης, όπως είδαμε από τα νούμερα της AGB. Το παιχνίδι, "απογειώθηκε" στην prime time ζώνη, καθώς κόντεψε να φτάσει 40%.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία πήραν "φωτιά" χθες 07/02, ήταν σωτήριο για το Survivor το γεγονός, πως επιτέλους η Κόκκινη ομάδα ξεκίνησε να κερδίζει.

Survivor 4 τηλεθέαση

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες το ριάλιτι να παρέμενε στην κορυφή της Prime time ζώνης, ωστόσο τα ποσοστά κόντευαν να πέσουν κάτω από το 30% οπότε η παραγωγή είχε θορυβηθεί λιγάκι. Αδίκως, όμως, αφού στα μηχανάκια της AGB το χθεσινό επεισόδιο χτύπησε το απίστευτο 38%, ενώ ο ανταγωνισμός απέναντι δεν έφτασε ούτε το 10%!

Prime time

  • ALPHA: Ταξί 12,5
  • ΑΝΤ1: American made 6.8
  • ΑΝΤ1: Σε απόγνωση 5,7
  • STAR: Η γυναίκα μου τρελάθηκε 7,8
  • ΣΚΑΙ: Survivor 38,0
  • Mega: Μη μου χαλάς τη μέρα 5,9
  • OPEN: Βηρυτός 3,6

Το σημερινό trailer του Survivor

Οι κόκκινοι κατάφεραν για πρώτη φορά να εξασφαλίσουν έπαθλο φαγητού, αφού την άλλη φορά που είχαν φάει ήταν μέσω... ασυλίας και έδειξαν πως αποτελούν πλέον την δυνατή ομάδα του Survivor!

Σήμερα όμως, είναι μια άλλη μέρα με μάχη για την ασυλία που θα φέρει εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και πολλά νεύρα! Ποιος θα κερδίσει; Αυτό δεν το γνωρίζουμε ακόμα όμως αυτό που ξέρουμε είναι πως θα έχουμε έναν έντονο καυγά ο οποίος θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο!

Μάλιστα για πρώτη φορά στο Survivor θα δούμε σε έξαλλη κατάσταση τον Ηλία Μπόγδανο!

Δείτε το trailer του Survivor στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share