Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Γωγώ Γαρυφάλλου: «Γιατί μωρό μου; Γιατί αδελφέ μου; Γιατί Νίκο μου;» - "Τσακίζει" καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη (photo)

«Θα σ’ αγαπώ για πάντα Τζον Τζον μου»

19 Δεκεμβρίου 2023 19:41
Γωγώ Γαρυφάλλου: «Γιατί μωρό μου; Γιατί αδελφέ μου; Γιατί Νίκο μου;» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε σοκ είναι από το πρωί της Τρίτης 19/12 το περιβάλλον του Νίκου Φλωρινιώτη με την είδηση του θανάτου του, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, έχοντας δώσει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

"Τσακίζει" καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του καλού της φίλου, αφού ο αείμνηστος, Γιάννης Φλωρινιώτης θεωρούσε την ίδια μέλος της μεγάλης οικογένειας. Η ίδια μάλιστα, έκανε και μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να αποχαιρετήσει τον καλό της φίλο με μια κοινή τους φωτογραφία.

«Γιατί μωρό μου; Γιατί αδελφέ μου; Γιατί Νίκο μου; Θα σ’ αγαπώ για πάντα Τζον Τζον μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Νίκος Φλωρινιώτης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του (Video)

Ο Νίκος Φλωρινιώτης "λύγισε" από τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε για καιρό και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 39 ετών, νωρίς σήμερα το πρωί της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου. Συντετριμμένη η αδελφή του Αννούλα Φλωρινιώτη, λύγισε από την απώλεια του μικρού της αδελφού και περιέγραψε τις τελευταίες του στιγμές.

Νίκος Φλωρινιώτης: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Σύμφωνα με όσα είπε οικογενειακός φίλος, η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share