Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 28/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Σύξυλος! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Κι όμως, τον βγάζουν στον τάκο!

28 Μαΐου 2024 20:48
Survivor 2024 spoiler 28/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Σύξυλος! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 28/05: Ποιος θα είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως αυτός θα προκύψει από τον νέο αγώνα ασυλίας στο Survivor 2024.

Τα πράγματα είναι λίγο πολύ μπερδεμένα ή καλύτερα πολύ μπερδεμένα. Αρχικά η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους περιμένουν τον χαμένη της ασυλίας της εβδομάδας για να δουν αν θα φύγουν ή θα μείνουν. Εκεί ήδη υποψήφιοι είναι οι Χριστόφορος Ταξίδης και Σταμάτης Ταλαδιανός.

Σήμερα λοιπόν έχουμε την τρίτη μάχη της εβδομάδας με Διάσημους και Μαχητές ή αν προτιμάτε Κόκκινους και Μπλε να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor 2024 spoiler 28/05: Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως Γιώργος Γκιουλέκας και Κατερίνα Δαλάκα μπορούν να κάνουν παπάδες μαζί, ειδικά όταν δεν υπάρχει απέναντι ο Φάνης Μπολέτσης. Την ίδια στιγμή η Δώρα Νικολή βρίσκεται ήδη στον τάκο, οπότε οι μπλε χάνουν αρκετά στις μάχες.

Έχουμε πλέον επιβεβαιωμένο spoiler για το σημερινό (28/05) επεισοδίο του Survivor 2024 και σε αυτό τη διαφορά θα κάνει ο τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση, με τους Διάσημους να επιβεβαιώνουν τον ρόλο του φαβορί. Αυτό φέρνει τους Μαχητές στη δύσκολη θέση να βγάλουν ακόμη έναν παίκτη στον τάκο και αυτός με βεβαιότητα πλέον θα είναι ο Ντάνιελ Νούρκα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share