Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Πάγωσε» ο Σάκης Ρουβάς σε ερώτηση για τον Ηλία Ψινάκη: Με 17 λέξεις είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε (video)

Τι απάντηση έδωσε ο τραγουδιστής;

28 Μαΐου 2024 14:44
«Πάγωσε» ο Σάκης Ρουβάς σε ερώτηση για τον Ηλία Ψινάκη: Με 17 λέξεις είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτικός ήταν ο Σάκης Ρουβάς στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στη διάρκεια της οποίας αναφορά έγινε και στον Ηλία Ψινάκη.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο τραγουδιστής, αναφέρθηκε στα παιδικά - σχολικά του χρόνια καθώς και στη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Σάκης Ρουβάς δέχτηκε μια ερώτηση από τον παρουσιαστή για τη συνεργασία του στο παρελθόν με τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος ήταν ένας από εκείνους που τον βοήθησαν να φτιάξει την καριέρα του.

«Δε θα ήμουν τίμιος με τη συνείδησή μου αν δε σου κάνω αυτή την ερώτηση. Υπάρχει προ-εποχή Ψινάκη και μετά-εποχή Ψινάκη στον Σάκη; Γιατί στο μυαλό όλων μας, υπάρχει και είναι ένας άλλος Σάκης, ωραίος, ανανεωμένος, καινούργιος, τελείως διαφορετικός από πριν», ήταν χαρακτηριστικά η ερώτηση.

Η απάντηση του Σάκη Ρουβά για τον Ηλία Ψινάκη

«Νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημείο που περιγράφεις το οποίο το αντιλαμβάνεται ο κόσμος, γιατί έχει παρακολουθήσει αυτή την πορεία. Εγώ βέβαια που ξέρω αναλυτικότερα τη ζωή μου, έχω πολλά τέτοια σημεία τα οποία με έχουν αλλάξει. Επίσης δεν υπάρχει ένα σημείο ακριβώς αλλαγής, υπάρχει μία πορεία και μία διαδικασία. Ερχόταν σταδιακά η αλλαγή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκη Ρουβάς για την καριέρα και τη ζωή του μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share