Λίλα Μπακλέση: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο της από το μαιευτήριο – «Μου πήρε 27 ώρες για να συναντήσω αυτόν τον τύπο»

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής της βιώνει η Λίλα Μπακλέση, καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η ηθοποιός και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι, και πλέον απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες της νέας τους ζωής ως οικογένεια.
«Μου πήρε 27 ώρες για να συναντήσω αυτόν τον τύπο»
Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, η Λίλα Μπακλέση θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο. Μέσα από μια ιδιαίτερα προσωπική ανάρτηση, η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του τοκετού, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της σε αυτή τη σημαντική στιγμή. Με το χιούμορ και την αμεσότητα που τη χαρακτηρίζουν, αποκάλυψε πως χρειάστηκαν 27 ώρες μέχρι να κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον γιο της.
Η Λίλα Μπακλέση περιέγραψε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο την εμπειρία της γέννας, αποκαλύπτοντας πως κατάφερε να φέρει στον κόσμο το μωρό της με φυσιολογικό τοκετό. «Λοιπόν! Συνέβη! Μου πήρε 27 ώρες για να συναντήσω αυτόν τον τύπο αλλά χαλάλι του. Θα το ξαναέκανα; Δεν ξέρω. Αυτό που σίγουρα ξέρω όμως, είναι ότι αν το ξαναέκανα θα ήθελα αυτήν την ομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά. Παρά την πολύωρη και απαιτητική διαδικασία, η ηθοποιός στάθηκε κυρίως στη συγκίνηση που ένιωσε όταν κατάφερε να συναντήσει για πρώτη φορά τον γιο της.
Η ιδιαίτερη αναφορά στον γιατρό της
Στην ανάρτησή της, η Λίλα Μπακλέση θέλησε να ευχαριστήσει τον γιατρό της, ο οποίος τη στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τη βοήθησε βήμα προς βήμα στη διαδικασία του τοκετού. Όπως ανέφερε, σημαντικό ρόλο έπαιξε η εμπιστοσύνη που είχε σε εκείνον, αλλά και η ενθάρρυνση που της προσέφερε στις δύσκολες στιγμές.
«Είναι σπουδαίο να νιώθεις ότι ο γιατρός σου σε θαυμάζει για τον αγώνα που κάνεις και σε ενθαρρύνει, ώστε να παραμείνεις ψύχραιμη μέχρι το τέλος», σημείωσε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς τον γιατρό της, Κωστή. Ξεχωριστή ήταν και η αναφορά της στη μαία που παρέμεινε στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια του πολύωρου τοκετού. Η ηθοποιός την περιέγραψε ως «ξάγρυπνο φρουρό», τονίζοντας πως ήταν εκεί όταν ένιωθε ότι δεν είχε άλλες δυνάμεις και χρειαζόταν κάποιον να της υπενθυμίσει τον στόχο της. Η παρουσία και η στήριξή της φαίνεται πως αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι της δύσκολης διαδικασίας που χρειάστηκε να περάσει μέχρι να κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιά της.
Η Λίλα Μπακλέση έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον γιατρό και φίλο της, drfilis.ivf, με τον οποίο, όπως αποκάλυψε, τους συνδέει μια φιλία 20 ετών. Αν και αυτή τη φορά δεν χρειάστηκαν τις ιατρικές του γνώσεις για τη δημιουργία της οικογένειάς τους, η παρουσία του δίπλα τους κατά τη διάρκεια αυτών των σημαντικών ωρών ήταν για εκείνη βαθιά συγκινητική.
«Καλώς μας ήρθες όμορφε τύπε»
Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Απρίλιο, επιλέγοντας και τότε έναν χιουμοριστικό τρόπο για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα. Πλέον, μαζί με τον Παναγιώτη Μαρκεζίνη, ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, έχοντας στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.
Διαβάστε επίσης
«Καλώς μας ήρθες όμορφε τύπε. Για να δούμε που θα μας οδηγήσει η συνάντηση αυτή», έγραψε η Λίλα Μπακλέση καλωσορίζοντας δημόσια τον γιο της. Μετά από 27 ώρες τοκετού, η ηθοποιός κρατά πλέον στην αγκαλιά της το μωρό της και μαζί με τον σύντροφό της βιώνουν τις πρώτες ημέρες της νέας τους ζωής ως γονείς.






0 ΣΧΟΛΙΑ