Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Ερωτική εξομολόγηση Κασσελάκη για Τάιλερ: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον, είμαστε ένα, τον αγαπάω» (video)

«Στις Σπέτσες συνάψαμε τη σχέση μας»

28 Μαΐου 2024 12:52
Ερωτική εξομολόγηση Κασσελάκη για Τάιλερ: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον, είμαστε ένα, τον αγαπάω» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επί προσωπικού πήγε, μεταξύ άλλων, η συζήτηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο υποδέχθηκε στις Σπέτσες.

Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε για τη σχέση του με τον Τάιλερ Μακμπέθ και αποκάλυψε για ποιον λόγο παντρεύονται για δεύτερη φορά, μετά τον γάμο στην Αμερική.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ουδέποτε σκέφτηκα αν πρέπει ή όχι να μιλήσω για τον Τάιλερ. Δεν πρόκειται να κρύψω τον άνθρωπο που αγαπώ και που είμαι υπερήφανος. Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο εκλογικά ή πολιτικά αν το έκρυβα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος έπρεπε να κρυφτεί για να πετύχει έναν σκοπό. Έχει έρθει κόσμος που μου έχει πει να μη δείχνω τόσο πολύ τον Τάιλερ δίπλα μου. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δε θα αλλάξω το ποιος είμαι. Τέλος!».

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον»

«Είμαστε μία μονάδα εγώ και ο Τάιλερ, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον! Υπάρχει το για πάντα. Ο κόσμος πρέπει να παντρεύεται το άτομο χωρίς το οποίο δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του. Το να παντρεύεσαι επειδή τσεκάρετε κουτάκια, για εμένα δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Ερωτεύτηκα στον Τάιλερ την καρδιά του. Είναι παιδί διαμάντι και νομίζω ότι το βλέπει αυτό σιγά σιγά η χώρα. Δεν έπρεπε να κρύψω τον Τάιλερ, ξεκολλήστε εσείς!».

«Γνωριστήκαμε στην Αμερική, ήρθε στις Σπέτσες ως φίλος και εδώ συνάψαμε τη σχέση μας. Ερωτευτήκαμε εδώ, μετά από δύο μήνες γίναμε ζευγάρι. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί», συμπλήρωσε.

«Στην Αμερική δεν μπορέσαμε να παντρευτούμε υπό τις συνθήκες που φανταζόμασταν γιατί έγινα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν παντρευτούμε, άρα μετακομίσαμε στην Ελλάδα πριν παντρευτούμε. Παντρευτήκαμε στις ΗΠΑ νομικά, ήμασταν οι δυο μας και ένα μάρτυρας. Ούτε μία φωτό δεν διέρρευσε».

Για τον γάμο τους στην Κρήτη

Ερωτώμενος για τον γάμο στην Κρήτη το καλοκαίρι, ανέφερε ότι «θέλαμε υπό κανονικές συνθήκες να κάνουμε μια μικρή γιορτή, ένα τραπέζι με τις οικογένειές μας και τους φίλους μας», και διευκρίνισε ότι δεν θα γίνει εκ νέου γάμος, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι διέρρευσε το προσκλητήριο.

«Είναι λυπηρό ότι διέρρευσε η πρόσκληση που είχαμε στείλει. Θα έχουμε 150 καλεσμένους. Θα είναι συγγενείς και φίλοι κυρίως από το εξωτερικό. Είναι λυπηρό ότι διέρρευσε και το πήραν τα κανάλια χωρίς να σκέφτονται ότι είναι μια ιδιωτική στιγμή» είπε και συνέχισε λέγοντας πως σε ό,τι τον αφορά «όλα τα έχουν βγάλει άλλοι στη δημοσιότητα», απορρίπτοντας την κριτική για lifestyle πολιτική. «Αυτή η προκατάληψη ότι εγώ τα βγάζω είναι άδικη», είπε και συνέχισε: «Καταλαβαίνεις γιατί η κυβέρνηση θέλει να με καταστήσει μια γραφική φιγούρα;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share