Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 28/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τους «σκουπίζουν»! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Ούτε που κατάλαβαν από πού τους ήρθε...

28 Μαΐου 2024 20:13
Survivor 2024 spoiler 28/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τους «σκουπίζουν»! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 28/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αγώνας 3ης ασυλίας με Κόκκινους και Μπλε να τα δίνουν όλα για τη νίκη που θα τους κρατήσει στο παιχνίδι!

Τα πράγματα είναι λίγο πολύ μπερδεμένα. Αρχικά η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους περιμένουν τον χαμένη της ασυλίας της εβδομάδας για να δουν αν θα φύγουν ή θα μείνουν. Εκεί ήδη υποψήφιοι είναι οι ΧριστόφοροςΤ αξίδης και Σταμάτης Ταλαδιανός.

Σήμερα λοιπόν έχουμε την τρίτη μάχη της εβδομάδας με Διάσημους και Μαχητές ή αν προτιμάτε Κόκκινους και Μπλε να δίνουν την μάχη τους για να παραμείνουν στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο!

Με την ενίσχυση των Τούρκων παικτών πάντα, όταν αφορά μάχες για την ασυλία. Διάσημοι και Μαχητές λοιπόν καλούνται να μονομαχήσουν με όσους δυνάμεις τους έχουν απομείνει για να διατηρήσουν τις θέσεις τους στο Survivor.

Survivor 2024 spoiler 28/05: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως Γιώργος Γκιουλέκας και Κατερίνα Δαλάκα μπορούν να κάνουν παπάδες μαζί, ειδικά όταν δεν υπάρχει απέναντι ο Φάνης Μπολέτσης. Την ίδια στιγμή η Δώρα Νικολή βρίσκεται ήδη στον τάκο, οπότε οι μπλε χάνουν αρκετά στις μάχες.

Έχουμε πλέον επιβεβαιωμένο spoiler για το σημερινό (28/05) επεισοδίο του Survivor 2024 και σε αυτό τη διαφορά θα κάνει ο τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση, με τους Διάσημους να επιβεβαιώνουν τον ρόλο του φαβορί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share