Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Διέρρευσε 54 χρόνια μετά: Η βάφτιση του γιου της Τζένης Καρέζη, η απαστράπτουσα μαμά και η διάσημη νονά

Για πρώτη φορά στο φως

28 Μαΐου 2024 15:41
Διέρρευσε 54 χρόνια μετά: Η βάφτιση του γιου της Τζένης Καρέζη, η απαστράπτουσα μαμά και η διάσημη νονά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 26 Ιουλίου 1992, η Τζένη Καρέζη έφυγε από τη ζωή, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και πέρα από αυτόν. Μέχρι σήμερα, παραμένει ανεξίτηλη στις μνήμες όλων μέσα από τις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Η ηθοποιός είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της, Κωνσταντίνο, ο οποίος μιλά πάντα με τα πιο γλυκά λόγια για τη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης: Κωσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό! Δεν πιστεύω πως υπάρχει εκεί πάνω ένας γεράκος»

Ο λογαριασμός Elena’s Diary Blog στο Instagram μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία από τη βάπτιση του Κωνσταντίνου Καζάκου.

«Η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος με τον γιο τους Κωνσταντίνο, την ημέρα της βάπτισης του, με την νονά του, Κατίνα Παξινού και την μητέρα της Τζένης Καρέζη, την γλυκιά κυρία Θεώνη: “‘Ηταν πολύ καλή μάνα. Παρόλο που έτρεχε συνεχώς, πάντα έβρισκε χρόνο για μένα” έχει πει ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την αξέχαστη πρωταγωνίστρια: “Η μαμά μου ήταν πολύ τρυφερή, είχε ισορροπία, δεν με είχε κακομάθει ούτε καλομάθει, ήμουν τόσο όσο. Ήμουν η αδυναμία της η μεγάλη. Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο υπέροχους γονείς. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν καταπληκτικοί γονείς. Πάντα έβρισκαν ώρα για μένα, να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί και άμα δεν έβρισκαν ώρα πήγαινα εγώ μαζί τους. Ήμουν 23 ετών όταν έφυγε η μητέρα μου. Δύσκολη εποχή. Διαλύθηκε το ροζ συννεφάκι ξαφνικά. Ήμουν ένας άνθρωπος μέχρι τότε προστατευμένος από τη ζωή. Μπήκαν τότε κάποια τείχη προστασίας. Εγώ προσπαθούσα να κρατήσω τον Κωνσταντίνο καλά για να μην τον κάνω να πονέσει ξανά τόσο πολύ”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share