Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Αφόπλισε τους πάντες η Δήμητρα Λιάνη: «Όταν με φωτογράφιζε ο Ανδρέας έδειχνε...»

Οι σπάνιες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει

28 Μαΐου 2024 17:42
Αφόπλισε τους πάντες η Δήμητρα Λιάνη: «Όταν με φωτογράφιζε ο Ανδρέας έδειχνε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και η σχέση του με τη Δήμητρα Λιάνη απασχόλησαν την ελληνική κοινωνία σε όλα τα επίπεδα στο τέλος της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές του 1990. Στην ιστορία έχει μείνει το νεύμα του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ στην τότε αγαπημένη του.

Δείτε επίσης: Μαργαρίτα Παπανδρέου για Δήμητρα Λιάνη: «Έχει κάνει δυο απόπειρες αυτοκτονίας»

Η Δήμητρα Λιάνη, από τη δική της πλευρά, δεν πρόκειται να ξεχάσει τις στιγμές της με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Κατά περιόδους, η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου ανεβάζει φωτογραφίες στα social media με τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Σπάνια φωτογραφία της Δήμητρας Λιάνη
Σπάνια φωτογραφία της Δήμητρας Λιάνη

Η Δήμητρα Λιάνη έχει δημιουργήσει ένα άλμπουμ με φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, το οποίο έχει ονομάσει: «Όταν με φωτογράφιζε ο Ανδρέας…».

Το άλμπουμ περιλαμβάνει διάφορες φωτογραφίες με αποκαλυπτικές πόζες της πληθωρικής Δήμητρας, που αναστάτωσε την Ελλάδα τη δεκαετία του ’90, φωτογραφίες από παλαιότερα καλοκαίρια της, αλλά και στιγμές από διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες είχε παραστεί μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Σπάνια φωτογραφία της Δήμητρας Λιάνη
Σπάνια φωτογραφία της Δήμητρας Λιάνη

«Διαχρονική η πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα»

Η Δήμητρα Λιάνη μίλησε στο περιοδικό «Πατρινόραμα». Η κυρία Λιάνη, που έδωσε συνέντευξη μετά από πολύ καιρό, αποκάλυψε τη φράση που η ίδια πρόσθεσε στον τάφο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και τρεις φορές πρωθυπουργού της Ελλάδας. «Είναι διαχρονική, ό,τι έχει πει και ό,τι έχει διδάξει, η εθνική του στρατηγική και η διεθνής του παρουσία, είναι η τελευταία πολιτική πρόσοδος του ελληνισμού που έχει προσφέρει πρωθυπουργός.

Για όλους τους Ανδρεϊκούς, είναι ζωντανή και εφαρμόσιμη. Μακάρι να μπορούσε να αναβιώσει και να επαναφερθεί η ρωμαλέα και ξεκάθαρη εθνική του στρατηγική για την επιβίωση των Ελλήνων. Μακάρι να επανερχόταν η φιλολαϊκή του πολιτική. Μακάρι να εμπνεόταν το υγιές πολιτικό δυναμικό της χώρας από τις ξάστερες γραμμές και εντολές του. Μακάρι το δόγμα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» να γινόταν πραγματικότητα. Εγώ πάντως, για να μην ξεχνιόμαστε, το πρόσθεσα στον τάφο του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share