Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Ανατριχίλα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο πριν την τραγωδία: «Θα τρίβεις τα μάτια σου όταν...»

Η προφητεία λίγο πριν το μοιραίο

28 Μαΐου 2024 19:35
Ανατριχίλα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο πριν την τραγωδία: «Θα τρίβεις τα μάτια σου όταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δραματικές εξομολογήσεις μιας ταραγμένης ζωής που με μαθηματική ακρίβεια οδήγησε σε αυτοκαταστροφικά μονοπάτια και τελικά στο μακελειό της νύχτας της σφαγής του στο διαμέρισμα της οδού Μετεώρων αφηγούνται στενοί φίλοι του Νίκου Σεργιανόπουλου στις σελίδες της δικογραφίας.

Μέσα από τις αφηγήσεις ξεδιπλώνεται η ολισθηρή και επικίνδυνη ζωή που επέλεξε ο δημοφιλής ηθοποιός, οι "αταίριαστες" γνωριμίες του με ετερόκλητα άτομα του περιθωρίου, οι εμμονές του σε μια καθημερινότητα που ισορροπούσε στην κόψη του ξυραφιού, αλλά και ένας αδιόρατος τρόμος για το κακό που τον πλησίαζε και παραμόνευε έξω από την πόρτα του.

Ανατριχιαστική είναι η αποκάλυψη φίλου του για κάτι "πολύ μεγάλο που θα συνέβαινε στη ζωή του", όπως του είχε εξομολογηθεί, και που "θα τον έκανε να τρίβει τα μάτια του". Φαίνεται ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε γράψει ο ίδιος το σενάριο του τέλους του.

Νίκος Σεργιανόπουλος: "Με πήρε από την πιάτσα της πλατείας Κουμουνδούρου"

Δολοφονία Νίκου Σεργιανόπουλου
Δολοφονία Νίκου Σεργιανόπουλου

Επιβεβαιώνεται με τον πιο ηχηρό τρόπο, παρά τις αρχικές διαψεύσεις της Ασφάλειας, η κλήση σε κατάθεση του 30χρονου Αιγύπτιου Μ.Ν., στενού φίλου του θύματος, που είχε αποκαλύψει η "Espresso" ότι μετά τα όσα είπε στις 12 Ιουνίου στην Αστυνομία, ζήτησε και μπήκε για νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο στις 16 του ίδιου μήνα. Ο Αιγύπτιος ισχυρίζεται ότι με τον Νίκο γνωρίστηκε πριν από ενάμιση χρόνο στην πλατεία Κουμουνδούρου και συνήψαν σχέσεις.

Μάλιστα, ο Μ.Ν. και το θύμα είχαν πάει και στο σκάφος του ηθοποιού -δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του- ενάμιση μήνα πριν από τον χαμό του. Πέραν των αναλυτικών αφηγήσεων που δίνει ο Ν.Μ. για τις προσωπικές τους συνευρέσεις, εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η στιχομυθία του με τους αστυνομικούς για τα μέτρα ασφαλείας που ελάμβανε ο ηθοποιός όταν δεχόταν φίλους στο σπίτι του. Ο Αιγύπτιος αποκαλύπτει ότι το θύμα δεν κλείδωνε ποτέ την πόρτα του.

  • Ερώτηση: Οταν πήγαινες σπίτι του, ο Νίκος κλείδωνε από μέσα την πόρτα;
  • Απάντηση: Όχι, ποτέ.
  • Ερώτηση: Πότε είδες τελευταία φορά τον Νίκο;
  • Απάντηση: Είκοσι μέρες περίπου πριν πεθάνει με πήρε τηλέφωνο και πήγα από το σπίτι του. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Πέντε μέρες πριν πεθάνει τον έπαιρνα στο κινητό, αλλά δεν το σήκωνε. Για τον θάνατό του έμαθα από την τηλεόραση.
  • Ερώτηση: Ήξερες με ποια άτομα έκανε παρέα ο Νίκος;
  • Απάντηση: Όχι.
  • Ερώτηση: Γνωρίζεις τον άνδρα στη φωτογραφία που σου δείχνουμε; (γίνεται μνεία ότι στον μάρτυρα επιδείχθηκε η φωτογραφία του δολοφονηθέντος ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Νικολάουτου Γερμανού και της Νικολέτας, γεν. 1952 στη Δράμα).
  • Απάντηση: Ναι, αυτός είναι ο Νίκος που σας λέω.
  • Ερώτηση: Κάτι άλλο έχεις να πεις;
  • Απάντηση: Όχι, δεν έχω.

Επίσης, ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που το θύμα είχε προσεγγίσει τον αλλοδαπό, όπως ο μάρτυρας ισχυρίζεται.

"Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου ήμουνα στην Κουμουνδούρου, στην πλατεία, και ήρθε ένας άνδρας με το αυτοκίνητό του, ένα μπλε μεγάλο και μου είπε να τον πλησιάσω. Στην αρχή φοβήθηκα, δεν πήγα, γιατί νόμιζα ότι ήταν αστυνομικός. Μου είπε να μη φοβάμαι και μου άνοιξε την πόρτα και μπήκα μέσα. Εγώ κατάλαβα ότι ήθελε να πάμε σπίτι του για να κάνουμε σεξ. Τον λέγανε Νίκο.

Βγήκαμε στην Πειραιώς και πήγαμε σπίτι του. Ητανε βράδυ, γύρω στις 2.00. Το σπίτι του ήταν στο Παγκράτι, κοντά στη Φιλολάου. Πάρκαρε το αυτοκίνητο στον δρόμο, κατεβήκαμε, μου έδειξε το κουδούνι στην πολυκατοικία, άνοιξε μετά την πόρτα και ανεβήκαμε μετά στο σπίτι, στον τελευταίο όροφο, στον 5ο. Μπήκαμε σπίτι, μου ‘κανε ο Νίκος καφέ, καθίσαμε λίγο στο σαλόνι…"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share