Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Τελειώνουν τον Φάνη Μπολέτση - «Δε θα ήθελα να έχουμε καμία σχέση...»

Συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις!

28 Μαΐου 2024 22:06
Survivor 2024: Τελειώνουν τον Φάνη Μπολέτση - «Δε θα ήθελα να έχουμε καμία σχέση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (28/5) και αμέσως οι παίκτες άρχισαν να σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού όπου το ενδιαφέρον μονοπώλησε η "κλεψιά" του Φάνη Μπολέτση.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως ήθελε απλώς να κάνει μία πλάκα με τους συμπαίκτες του, αλλά προφανώς δεν έπεισε, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να είναι ακόμα θυμωμένοι μαζί του.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 28/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Σύξυλος! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αυτό τον ενόχλησε ακόμη περισσότερο, με εκείνον να υποστηρίζει πως η Κατερίνα Δαλάκα τους έχει κάνει όλους να πιστεύουν τα χειρότερα για εκείνον και δημιουργεί προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

Survivor 2024: Ένταση πριν τον αποψινό 28/5 αγώνα

Η συζήτηση για την παρανομία αυτή συνεχίστηκε και μπροστά στον Γιώργο Λιανό πριν από την έναρξη του αγώνα, με τον Φάνη να λέει χαρακτηριστικά για τον Γιώργο Γκιουλέκα πως: «Δεν θα ήθελα να έχουμε καμία σχέση», αν και το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να έρχονται πιο κοντά και να επικοινωνούν ακόμη καλύτερα.

Εκείνος με την σειρά του ξέσπασε, διότι θεωρεί πως ο Μπολέτσης μιλάει γεμάτος ειρωνεία, λεγοντάς τους συνέχεια "Γιώργο μου και Κατερίνα μου", γι' αυτό του είπε: «Λες ψέματα και μας ειρωνεύεσαι», όμως κάπου εκεί ο παρουσιαστής έληξε την συζήτηση για να ξεκινήσει το παιχνίδι για την κατάκτηση της 3ης ασυλίας της εβδομάδας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share