Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Γιώργος Μαζωνάκης – Στενός του φίλος: «Στο παρελθόν έχουν συμβεί οικονομικές αταξίες από την Βάσω, ο Γιώργος τη συγχώρεσε» (video)

«Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακρυνιώτη είναι επικοινωνιακά παιχνίδια»

28 Μαΐου 2024 15:02
Γιώργος Μαζωνάκης – Στενός του φίλος: «Στο παρελθόν έχουν συμβεί οικονομικές αταξίες από την Βάσω, ο Γιώργος τη συγχώρεσε» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δικαστική διαμάχη που έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, σχολίασε στην εκπομπή “Fays Time” στενός φίλος του τραγουδιστή. Ο ίδιος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και για τις δηλώσεις του Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Με την ευκαιρία, δείτε: Νέο πρόβλημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Σε άσχημη κατάσταση οι γονείς του!

«Ο Γιώργος έχει συγχωρέσει τη Βάσω στο παρελθόν για διάφορες αταξίες»

«Για να γίνει συμβιβασμός είναι στο χέρι της Βάσως. Ο Γιώργος ήθελε να κάνει συμβιβασμό στα οικονομικά. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τι έφερε τη ρήξη. Είναι όλη η οικογένεια σε δύσκολη θέση και κυρίως ο Γιώργος. Ο Γιώργος έχει προετοιμαστεί για όλα αυτά. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακρυνιώτη είναι επικοινωνιακά παιχνίδια.

Ο Γιώργος διεκδικεί ορισμένα πράγματα που του ανήκουν. Δεν πηγαίνει στα δικαστήρια ούτε τον κλέφτη του σπιτιού του. Δεν είναι άνθρωπος των δικαστηρίων, είναι η φιλοσοφία του. Έχει βοηθήσει πολύ την οικογένειά του. Η Βάσω είναι η πιο ευνοημένη. Ο Γιώργος έχει συγχωρέσει τη Βάσω στο παρελθόν για διάφορες αταξίες. Στο παρελθόν έχουν συμβεί οικονομικές αταξίες.

Έχει δώσει δικαίωμα η Βάσω και ο Γιώργος τη συγχώρεσε. Για να τα βρουν εξαρτάται μόνο από τη Βάσω. Δεν θα πήγαινε κανέναν ο Γιώργος στο δικαστήριο, ειδικά την αδελφή του. Ο Γιώργος δεν έχει κάνει το παραμικρό, αυτό φαίνεται από την αρχή», δήλωσε ο στενός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share