Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

«Χρυσή» εκκίνηση στο καλοκαίρι για 4 ζώδια: Ταμείο από νωρίς Δίδυμοι, Παρθένοι και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις των πρώτων ημερών του Ιουνίου

28 Μαΐου 2024 18:28
«Χρυσή» εκκίνηση στο καλοκαίρι για 4 ζώδια: Ταμείο από νωρίς Δίδυμοι, Παρθένοι και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια - Magic F' Ariel: Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα χαρωπό, γιατί είναι αρμονικό το σύμπαν! Την ίδια ημέρα που είχαμε Πανσέληνο, η Αφροδίτη έκανε ποδαρικό στους Διδύμους! Ο Δίας σήμερα 26/05, επισκέφτηκε τους Διδύμους! Καιρός λοιπόν για περιπέτειες, ταξίδια, φλερτ, δημόσιες σχέσεις, αμέτρητες βόλτες, ασυμμάζευτοι και λίγα λέω!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες έχετε την τιμητική σας, κατά βάση φέρνετε το καλοκαίρι, με τον τρόπο σας, που είναι ιδιαίτερος και πολύ μοναδικός! Ζυγοί και Υδροχόοι μέσα στον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία, καιρός για νέες περιπέτειες, κυρίως επαγγελματικές!

Υπάρχει ένα ξεσήκωμα, το Φεγγάρι είναι τέρμα φωτεινό, επιτρέπει τα νέα ξεκινήματα, αγκαλιάζει τις νέες ιδέες, έφτασε ο καιρός να συμβεί κάτι καινούριο! Ο Δίας είναι υπερβολικός, συνεπώς ίσως και να υπέρ εκτιμήσουν κάποιοι την εύνοια του σύμπαντος, όμως μήπως παίζει και το ο τολμών νικά; Η Αφροδίτη φέρνει το χρήμα, ξεσηκώνει για μια νέα θέση εργασίας, προτιμά το πολύ φλερτ και τα χαμόγελα. Παιχνίδι να γίνεται και τι στον κόσμο όλο;

Τον Κρόνο να μη ξεχνάμε! Είναι στους Ιχθύες και είναι μεγάλος μπελάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share